Borta?

Det känns som om jag har lyckats tappa bort mej själv någonstans? Vart eller Varför vet jag inte riktigt? Det är bara en väldigt konstig, obehaglig och krypande känsla jag har.. o vad ska man göra åt den? Jag har börjat rota lite i gamla saker, som hänt, saker man upplevt osv.. O det är liite jobbigare,än vad man tror.. har jag upptäckt. Så nu är jag liksom bara ännu mer förvirrad?! Och känsligare än någonsin på nåt vis.. Känns som om jag balanserar på en smal,smal lina.. Pendlar mellan gråt och skratt.. Har jättenära till skratt,samtidigt som jag har lika nära till gråt på något vis. En konstig känsla.. Som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera?

Till något annat, igår skulle vi ju som skrivet på barnteater, så blev det inte dock.. Istället lånade vi lite(läs skitmånga) böcker på biblioteket och var o fikade.. Det var också mysigt.. :) Sen for vi hem, jag röjde upp lite inne,medans Syster o Lowis var ute o lekte.. Sen lagade jag o syster mat,som vi sen bjöd mamma o pappa på.. Det var trevligt! Och väldigt uppskattat.. :)

Kikade på melodifestivalen också, och jag kan inte för mitt liv begripa varför dom har en sån otroligt dålig programledare. Petra Mede eller va tusan hon heter?? Vaad liksom?
Hon kan inte prata, hon är allt annat än roligt, och hon vet dessutom aldrig vad hon ska säja, så hon läser ju för tusan innantill precis hela tiden, och trots det kan hon ändå inte prata! Alltså bygga meningarna riktigt. Är det någon som tycker hon är rolig,eller bra? Jag spyr på kvinnan.
Sen har jag även lite åsikter om Lilli&Sussi, vaad igen liksom?
Är det inte dax o lägga "karriären" på hyllan? Tycker dom är pinsamma,dryga,snobbiga o framförallt pinsamma!
Måns Zelmerlöv
då.. (stavning?) har aldrig förstått hur han kan vara en sån som aaalla tjejer är sååå kära i? Vad är det som är speciellt med han då? Men okej, jag ger mej, lite.. Han är faktiskt småsöt. Men endast småsöt!


Sen har jag en liten efterlysning, är det någon som har en hund? Som tycker om o busa med andra hundar.. Lillvoffasen som bor med oss, är i akut behov av en kompis att leka med ibland, o kanske promenera med ibland? Hon behöver lite social träning.. Så hon inte blir alldels kollrig,så fort man möter en hund.. Stackarn blir lika glad varenda gång vi möter en hund, och vill hälsa, nosa o så.. Men av nån lustig jävla anledning verkar folk tro att bara för att hon är stor,så äter hon mindre hundar!? Meen what liksom? Hon är ju världens snällaste, men hon vill ju också hälsa.. Hon saknar ju hundkompisar..



näe, nu ska jag göra nåt liite vettigare än o sitta här, diska kanske? Kul,kul..

PussHeej!



Era tankar..
Postat av: Jannike

Hehe okej.. men hon e la en valp ännu som har mycket lek i sig o gillar andra hundar de e ju jätte bra..

Men nå bra tips för de hur man får bort de de har jag tyvärr inte..

Hoppas att de blir bra snart LER



Hon e jätte fin....

2009-02-15 @ 11:15:15
URL: http://dorna.blogg.se/
Postat av: mickis

Jag och jimmy är på jakt efter en kompis till sessan men av någon anledning så är ALLA tikar jämt tingade och så är det kö på dom på många kennlar :(

2009-02-15 @ 13:28:11
URL: http://mikaeyla.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0