sjuk!?

konstigt sjuk är jag.. Peber som sagt.. ( o jag tänker inte sluta tjata om det förrän det är slut) o så jäkla ont i kroppen.. framförallt huvudet,och ögonen!? Skrulligt, I know.
Blev iaf hemma från morgonen likförbaskat idag.. Var upp vid sex o tog några alvedon, drack mängder av te, och försökte inbilla mej själv att det här går, det är ju bara några timmar. Men min stackars kropp,fick  övertag över mitt psyke.. O jag var helt sonika tvungen o ringa på jobbet o säja att det var kris, o att jag orkade helt seriöst knappt gå.. Att jag dessutom inte kunnat sova inatt, har nog också gjort sitt. Då jag faktiskt tror att sömn är bästa medicinen.
 Vid nio slumrade jag iaf till på soffan, medan Lowis kikade på pippi och pysslade på, och fick faktiskt sova ända till elva nästan..
Vid tolv dissade jag alvedonen, o prövade med treo istället. Skulle vilja påstå att det faktiskt funkade bättre. Kanske var det  en kombination av lite mera sömn. Vad vet jag.. Tog mej iaf ut,o gick en runda med hunn, slängde soporna, va in på affärn o sopade utanför ytterdörrarna. Nu är jag dock typ helt paj, again. O vad är det för jävla påhitt med all denna snö, nu snöar det ju återigen.. Why? Har vi inte så att det räcker redan??

aja, lowisen är små tjurig så nu har hon gått o lagt sej o vila.. Skönt tycker jag.. ;)
Ska försöka göra några uppgifter i etiken nu.. Avstämmning i det imorn, och validering i Geriatriken. Och föreläsning om psykoser. Snälla nån, hoppas jag är piggare imorn!


PussHeej!



Era tankar..
Postat av: Tina

De va då inte jag iaf? Hahaha... men men!

Jaardu, jag jobbar ju så jag tror inte de blir nåt... de skulle ju va om ni också måste vara i stan på torsdan, men de tror jag väl inte va?

PH!

2009-02-18 @ 14:50:38
URL: http://tiinawiina.blogspot.com

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0