What If

åter till denna melodifestival.. vad jag har hakat  upp mej på den känner jag.. men hur som helst så skulle jag vilja påstå att låten What If, som Cookies `n Beans bidrag hette är riktigt bra.. Det verkar jag dock vara ensam om o tycka,efter som dom inte gick vidare.. Okej, jag erkänner, det är väl kanske ingen schlager låt. Men den är fin. O dom verkar grymt sköna.. Men jag får väl sitta här o ångra bittert att jag inte röstade en enda gång igår. Vilket jag tydligen borde ha gjort..

Idag har vi umgåtts med Coffe, det var trevligt.. som alltid! Först va vi uppe på firman, så Sessan fick träffa Ante o Jannikes hund.. Det gick jätte bra.. De gillar jag! Så Tack för det..
Sen for vi till backen o hälsade på Kim, det var trevligt.. Sessan träffade en till liten voffas, Sigge som hon busade lite med också..

nu börjar kvällen närma sej, o jag ska försöka plugga lite.. ska bara hitta nåt o roa Lowis med.. ;) Fast o andra sidan.. det är hon duktig på o ordna själv..

Imorn vankas skola på förmiddagen, o sen jobb till 22.. Lång,lång dag... Så Morfar hämtar Lowis på dagis, o sen sover vi där! Blir bra de... :)

PussHeej!



Era tankar..
Postat av: Jannike

Hejsan.. De e bara att komma när du känner för de o släppa hundarna..

Bara inte min ska vara så konstig hahaha...

Ha de Kram

2009-02-17 @ 11:00:35
URL: http://dorna.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0