vart är den där pauseknappen?

ja,vart är den där pauseknappen när man verkligen behöver den? eller varför inte stop? delete? rewind?
jag orkar inte riktigt längre.. på riktigt.
Därför ska det bli så jäkla skönt o åka upp till fjälls på onsdag, på rekreation. Jag, Lowis, Susanne o Jänet. Och vi ska bara ta det lugnt. Jag ska utnyttja funktionen "tillåt vissa samtalsgrupper" på telefonen. Kanonbra uppfinning det! Jag ska undvika att tänka på både jobb o skola, och allt annat också för den delen. Vi ska mysa,äta o dricka gott, spela spel,sova,åka skidor,dricka varmchoklad,basta,grilla korv o bara må gott!
O nå annat roligt o se framemot är att vi kanske åker ner till HärligaHärjedalen i slutet av mars! wiiihoo!

Annars har dom sista dagarna/veckan varit riktigt jävla skitjobbiga. Som jag har grinat,och haft ångestattacker,o bara mått bajs. Är så jäklarns trött på det mesta. Och på alla krav,från tamejtusan de mesta och flesta.
Jaag orkar inte!
Ska det vara så svårt att förstå?
På riktigt??
Och alla åsikter hit o dit?
För att inte tala om allt dumt folk?
Men jag orkar faktiskt inte bry mej, längre.

Är så glad över mina StjärnLjus som står ut med mej, o mina utbrott.
Guldvärt!

Veckan som gått har bestått av skitotroligt mest med skola, och om möjligt ännu mera jobb! O flera andra jobbiga incidenter som bara fått mej o skrika rakt ut, bryta ihop,gråta en skvätt, sen kasta  på sej ett leende o fortsätta kämpa. Det som inte dödar, det härdar faktiskt.
I fredags var jag efter en hel del velande ut på "after school" med klassen ( men eftersom jag jobbat,blev det nog mera afterwork för mej) Aja, det började iaf med middag på Simon&Viktor. Åt och drack gott..
 Men framförallt Sällskapet!
Säja vad man vill om skolan o allt, så har jag faktiskt en helt otrolig klass! Så jäkla sköna o roliga allihopa! Ett bra avslut på en helvetisk dag!
På lördagen sov jag tills jag vaknade, vilket var vid nio.. Inte så dumt, lallade runt hemma, plockade lite, lyssnade på melodikrysset o mådde gott.. Sen hängde jag med min älskade vän Linda + Albin förstås:)  en stund, o sen blev det häng med Min älskade vän Anna..
 Vi for till Ås på utförsäljning, o givetvis kom jag hem med några små godsaker! :) Blev en fika med massa surr o skratt! Hem o la oss på soffan o bara va,
Jänet kom, o Nogga lika så.. Så då packade vi in oss i bilen, o den full stora grillen i Jänets bil.. (en beetle) Redan där spårade det ur.. Men när vi väl var hos tina tyckte vi att vi hade med oss den ultimata inflyttningspresenten.. En grill(förvisso deras redan som dom glömt i noggas bil) fylld med grillchips,grillad kyckling,tändstickor,tändvätska,grillkol,groggvirke o en inflyttningsblomma! Våran humor de.. ;) But, they loved it! ;)
Trevlig kväll med mkt skratt o tokerier.  Tack o tack för det alla berörda.
Sen for jag o Jänet hem till pappa, bäddade ner oss i Lowas säng o skedade oss till sömns, för att kliva upp vid sex, o åka o jobba. En riktigt trevlig dag på jobbet..
Hämtade Lowis efteråt, o for till mamma o åt supergod middag.. O sen mös vi alla tre i soffan till Snövit, innan jag o min lilla älskling for hem o la oss. O somnade ganska omgående båda två.
Det var vecka nio det.

Nu har vecka tio börjat, o jag har endast legat och vägrat precis ALLT idag, o det tänker jag fortsätta med tills imorn. Då måste jag på skolan, o jag o Suss ska handla o packa o dona. O på Onsdag förmiddag då drar vi helt enkelt!
 Peeerfekt!

Tänkte lägga in lite bilder också..

  
tröttisar som myser

 
                 min fina syster        



det goaste jag vet..



     
Busunge, o finfin tavla som anna broderat åt henne.. :)



o lite bilder från galejet hos tina o lars.. ;)

     

     

     


vi hörs,kanske dröjer nån vecka igen..


PussHeej!




Era tankar..
Postat av: Sofia

Det låter inte som om du mår så bra..

så jag hoppas att du får en helt underbar vecka i fjällen o att du faktiskt vilar upp dig o bara myser en massa med nära o kära..



sänder en liten helande kram från Ludvika.. =)

2009-03-02 @ 19:07:15
URL: http://vallenfamiljen.blogg.se/
Postat av: Karro

Ja den där pausknappen.. Tänk om man hade en sån!

Hoppas ni får det mysigt i fjällen och vilar upp er rejält =) Kram!

2009-03-03 @ 06:25:39
URL: http://scrabbed.blogg.se/
Postat av: Jennie



Hej Hej!



Vill du att fler besöker dig för att läsa

just det Du skriver?

Eller vill du kanske ändå tjäna pengar när du

ändå bloggar :)



Jag har gjort 2 guider på hur du lätt fixar det.

Kolla under " Jennie Tipsar " :)

Trevlig kväll!



/Jennie - Diva -

2009-03-07 @ 18:36:34
URL: http://egosidan.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0