litte ta våndera..

ja,alltså telefonköer..vilket jävla påhitt! jag har suttit i stort sett konstant (med uppehåll för dom gångerna jag blev bortkopplad,för att direkt ringa igen) från 8.30 - 11.45 idag.. Inser ni huur lång tid det är? Förstår ni hur mycket jag hade kunnat gjort under den tiden???
eller ja, kanske inte just idag.. för idag har varit en dålig dag.
 Min mage jävlas,o ställer till elände. Är det inte det ena så är det de andra. Mer än så behöver jag kanske inte gå in på..haha! Jobbigt som attans iaf.
Har en telefon tid med någon doktor imorn iaf.

Har dock varit på föräldramöte ikväll, det första i skolan! Var väl bra precis som föräldramötena på dagis skulle jag vilja påstå! ;) med ett undantag, jag lyckade bli suppleant i föräldrarådet.. Hur lyckas jag med såna konstiga saker? aja, de blir säkerligen bra.. o jag har såå mkt bra tankar och åsikter som jag gladeligen ska dela med mej av där! Så de blir nog bra. =)

Imorn ska jag till sjukgymnasten. Blir kalajs bra de, I hope!
O sen ska jag o Susen ut o springa!(läs lunka,gå,jogga) hur som helst så ska gympadojorna snöras o jag ska chocka kroppen. Vansinne jag vet, men det låter ju skönt när man säjer det, right? Får se om jag överlever, eller får en hjärtinfarkt! Det återstår o se.. ;)

Jag måste röra på mej, inte för att jag behöver gå ner i vikt eller så. Tvärtom, skulle gärna gå upp några..Men jag tror jag skulle må bra av det..

apropå o må bra, slökikar lite på "ett halvt ton tonåring" men allvarligt!?!? Det om nåt måste väl vara ren och skär barnmisshandel??
jag mår illa, tycker synd om ungdomarna,och blir förbannad på föräldrarna.
Hur kan det bli så fel? Och hur kan man övergöda barna på det där sättet?
Jaa, man slutar aldrig förvånas..


Igår fick jag surströmming till middag,igen.. Mmmm,det är ju sjukt gott alltså! o de tackar jag jespers farfar o alva för!:)

väntar på mina kort jag beställt också, jag längtar, få se o känna på riktiga kort..haha, o sätta in dom i album! Det är ju riktigt roligt.. Hoppas dom kommer imåra.. :) Dom postades i fredags tyckte jag de stod i nåt mail..
Spännande!:)

näe, nu ska jag hänga lite tvätt,o stoppa nåt i magen..


Era tankar..
Postat av: Ida

hej:-) själv somnade jag sist jag satt i telefonkö, vaknade av att nån pratade med mig, blev ett väldigt förvirrat samtal.... hoppas allt är bra med er, kraam

2010-09-01 @ 18:46:50
URL: http://idaa-idaaa.blogspot.com/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0