julklappshandling..

ja visst, igår morse (läs förmiddag) kände jag att jag orkar inte mer. Så vi bestämde oss för o trotsa Parasiten, och åka in o försöka handla klart lite julklappar. Sagt o gjort.
Lämnade av Lowis hos Svärfar,så hon fick busa med dom.. O de gick ju galant.
O jag tror banne mej vi är klar med nästan alla julklappar.
Eller rent av alla kanske?
Eller ja, vad sjutton jag ska köpa till min älskade sambo har jag ingen aning om!?
Det är svårt..
Men jag tror jag kanske har en plan..får se.. ;)
Meeen, tips mottages tacksamt!
Till Lowa vill jag påstå att vi är klara. ♥
Likadant med svärföräldrarna?
Mina föräldar då? Pappsen är klart,eller hur var det Emma?
Mamma är osäkert,likaså Håkan?



aja, vi lyckades avklara handlingsturen, utan varken slagsmål eller hjärtinfarkt! Vi var däremot rörande överens och väldigt eniga. De gillar jag! ♥




Var klara efter bara ett par timmar också, så då svängde vi in på Edenbos o köpte med oss lite Wienerbröd för o fika hos Svärfar, och Eva förstås!
Fikade där o surra massas strunt,o bara mös..
Blev bjudna på middag där också, greejtans de ju! =)



Igårkväll blev det tvärlugnt, for hem o bara kikade på Dansbandskampen.. fick finfrämmande av Johan&Ida bara sådär också! Det var trevligt! :)
Osså var vi barnvakt åt Majabus,så de blev massa gosigt bebismys också.. =)

Vad vi pysslat med o gjort idag då?
Äh, Det Kommer i ett eget inlägg.. med lite bilder också! yeeey!
Bra, Joanna!


Era tankar..
Postat av: Tirja

Ja alltså hade det varit så enkelt så hade jag varit glad, jag lider nämligen helt och fullt av panikångest men mina "attacker" kommer alltid provocerade eller hur man ska säga det, och jag blir då otroligt inåtvänd eller aggressiv, hyperventilerar och så vidare. Men det här va verkligen som att kroppen sa ifrån och att jag skulle dö :S Och jag har inget att ha ångest för nu, förutom att jag är arbetslös och inte får in egna pengar förutom föräldrapenningen, men jag skulle inte få mycket mer om jag inte hade barn heller. Jag får precis allt jag vill ha och behöver av Anders, allt är så himla bra mellan oss. Så varför jag skulle ha det NU vet jag inte :S Men det kan ju vara ett samband, man vet ju aldrig. Men man tycker läkarna borde ha tagit upp det med mig då isf!

Men det är skönt att det gick över! Trodde först jag fått någon sen reaktion av parasiten, men det satt ju så långt upp!



Jo förutom det hade vi en underbar helg :)



Skönt att ha klart så många julklappar! Vi har bara klart till dom som inte skulle ha några haha ^^ Men så kan det vara, och till lillen har bara två små blivit inköpta! Hmm hoppas det vi planerat finns kvar till helgen då vi ska handla allt!



Kram

2010-12-12 @ 22:08:33
URL: http://tirja.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0