♥ Mina föräldrar

Mina föräldrar ♥ 







Min mamma, heter Gerd Annika Derås och fyller snart 49.. Hon bor i staua tillsammans med sin "gubbe" som heter Håkan. Mamma är i grunden sjuksköterska, men har inte jobbat som det på länge..Tror hon tycker det är roligare o va chef.. ;) Sen ganska många år tillbaka är hon på Hjälpmedelscentralen. Där jag tror hon trivs..

Mamma är snäll,väldigt snäll..och lugn,samtidigt som hon lätt blir uppstressad, hur nu det kan gå ihop? Jag och mamma har en bra och fin mor/dotter relation idag. Och har väl haft det största delen av mitt liv?
Mamma älskar att dansa,och är duktig. Om man ändå hade ärvt lite takt känsla, och sångröst också..För de har hon..och inte jag! Jag har däremot ärvt hennes konstiga knän. Varför ärver man alltid defekter?
Och hennes omtänksamhet förstås! ;)

När jag var 20år fick min mamma bröstcancer. Det var en av dom jobbigaste perioderna i mitt liv,att hon skulle bli frisk var det enda man tänkte på. Min fina starka mamma blev plötsligt svag, tappade allt hår och mådde dåligt pga cellgifterna. Ena bröstet tog man bort helt.. Usch en jobbig tid. Men hon försökte hålla humöret uppe,och det lyckades hon oftast med. Och hon blev frisk som tur är..tror hon snart blir friskförklarad?

Jag älskar min mamma. ♥ 











Min pappa, heter Erik Örjan Eriksson och är 51 år.. Han bor här i Orrviken,inte så långt ifrån oss. I ett litet hus nere vid sjön som han byggt. Det har alltid varit hans dröm, o ha ett litet hus där nere. O det har han nu! :)
Pappa har jobbat inom försvaret i all evighet, men när F4 lades ner blev han arbetslös. Sen dess har han hjälpt en släkting med o köra lite Trailer, men mestadels har han hållt på kört Värdetransport. Det gillar han inte alls säjer han. Men han gör`t ändå. Pengar e ju pengar,o räkningarna måste betalas!
Pappa gillar att flyga,och har UL-cert,o två  såna flygplan som han äger ilag me sin bror o nån mer gubbe.. O nåt som han o min farbror börjat med nu på sistone är att Brygga egen öl.. Det är visst både roligt o gott! =) ?

Min pappa är också snäll. Otroligt snäll faktiskt.. Men har ett hett temperment,och häftigt humör. - Vilket jag  ärvt. Är så skrämmande lik min far på det, så jag blir rädd själv.
Jag och pappa har alltid haft en konstig relation. Vi har alltid stått varandra nära på något vis. Samtidigt som vi alltid bråkat så sjukt mycket,och varit så in i helvete osams. Och jag tycker ofta att han är en stor idiot, samtidigt som han faktiskt är världens bästa pappa och Morfar till Lowa! Dom älskar varandra! Och Han ställer alltid upp för oss.
Förstår mej inte på våran relation riktigt..men,men..
Han är min far, och Jag älskar han.. ♥ 


Det var min föräldrar de..
o jag tror jag är lika lik båda två. Både till sätt,och utseende på nåt konstigt vis!


Era tankar..
Postat av: Lillasyster

borde finnas en gilla-knapp! gilla

2010-12-07 @ 14:35:07
Postat av: mamma

Du é för gó du, tack för din fina kärleksförklaring, värmer ska du veta:)

Älskar dig mé, massor !!! Kram

2010-12-07 @ 23:17:42

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0