Så mycket bättre..

helt otroligt.. idag är jag som en ny människa.. =) är fortfarande lite sliten,visst.. Men annars är jag ju så mycket bättre än igår... Igår trodde jag att jag skulle dö. Typ.. O jag tyckte synd om lilla Lowis.. usch, det är lagomt spännande att vara ensam hemma me henne när man är sjuk.. Men vi överlevde! Jesper,my love är i Mora o mår dåligt.. pratade nyss med han, o han är piggare än igår/natt..så de e väl bra iaf!

Bubben min kära kusin,kom med blåbärssoppa till mej halv ett inatt.. Han räddade min natt,och mitt liv som de kändes. Jag tycker om han, han är snällast. Sådetså.

Lowis är på skolan idag.. Det behöver hon,efter en hel vecka hemma.. O det är ju snart jullov också, o då blir det ju typ tre veckor hemma! MysPys.. Undra vad man ska hitta på då?
Tur systeryster kommer hem,så man får umgås o kramas med henne. ♥

Ikväll blir det iaf SmyckesParty här, klockan 18.00.. Du kommer väl?
Alla är Välkomna!
O hittar du inte hit,är det bara o ringa för vägbeskrivning.. ;)

Fika bjuder jag givetvis på..
dock kanske inte hembakat,efter denna helg.. =P
Får se hur dagen flyter på, kan hända jag slänger ihop något om jag orkar.. Men Prio Ett är att ni först o främst ska kunna ta er in i huset.. ;)
o efter denna helg,ser de ut som en krigszon här.. :( men de e på väg o bli ordning,o jag har t.om eldat sen tila i måranst!





Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0