Disco dag..

i dag på förmiddagen när jag låg uppe på sängen o surra i telefon med min vän och vapendragare, Linda.. så hör jag hur Lowa kommer upp.. "yees, äntligen,äntligen,äntligen, yeees, åååh va bra.." när hon kommer in har hon världens största leende på läpparna.. Så jag frågar vad det är.. " Jag har blivit frisk mamma, så jag kaaan faktiskt gå på disco, jag är bara liite seg i halsen" haha, min sötpropp!
Frisk o frisk.. oo ja, hon är faktiskt feberfri,o nyser inte femtusen gånger i timmen.. så hon får faktiskt gå på disco!  Hon skulle mest troligt grina ihjäl sej om hon missar det här..
Sitt första disco! Min lilla tjej ska på disco.
O jag hoppas verkligen hon får super roligt.. :)
Nu ska hon strax få äta lite middag,o sen ska hon göra sej i ordning.. naglarna har hon pysslat o gjort fina på förmiddan.. Min lilla sötfis.

Tror jag måste ta en sväng upp på bua först, men jag vet faan inte om jag tar mej upp på den här jäkla vägen men snabeln.. :/ Får väl farta o hoppas på det bästa, eller nåt..

Imorse var jag uppe vid åtta o tvättade,o va pigg.. Jätte skrulligt jag vet, men skönt! Så idag har jag tvättat en hel del faktiskt, skönt o komma ikapp lite.. Har till o med dammsugit nere, o bakat både kladdkaka o sockerkaka.. :) Världens finaste, Tina kom o hängde, surrade strunt o bara va slöa en stund.. O Lowis va ut o lekte med Tjorven.. Sen kom fina Jänet, lagomt till kladdkakan var klar,så då blev de fika o mera myshäng!
I Love mina tjejer.

Näe, affärn,mat,dusch o tillfix vare ja, sen blire Disco! ;)

Häppåer!


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0