mittiveckandag..

ja, onsdagar. o det känns som att allt händer på onsdagar. Lowas dans, och numer även Luciaträning.. Och idag ska jag på ögon också,på ögonbottensfotografering! de ni! Det är inte så fränt som det låter, mest obehagligt, o sen är man typ blind, eftersom pupillrarna är stora som tefat. Det är halvjobbigt. Så då får man inte köra bil efteråt heller, så jag har lejt min far till chaufför. Blir bra de. Sen har jag även lejt han o bjuda på middag idag, blir nästan ännu bättre.

Jesper kom hem igårkväll, bara sådär,helt apropå liksom! Det är lyx! Han åker dock idag igen, till Mora. Där ska dom visst hålla till framöver,o köra skift. Bo på någon camping där,o sen köra skift dygnet runt.. Faan va roligt! Eller så inte. Mest trist för dom dock.
Jag är lite små bitter, för jag skulle behöva han åtminstone en dag nästa vecka,  som sällskap och till o hålla handen,o liksom bara vara bäst. Men de får väl gå bra ändå. Jag brukar ju liksom klara mej.. :)
Tror jag kanske tar med mej mamma istället.



Igår på dagen köpte jag wienerbröd,och for till min vän Mikael och hälsade på. Han bjöd på te, o vi låg i varsitt hörn av soffan i flera timmar o bara surrade. Det var trevligt! :) Dom hade gjort om i tvrummet,o jäklarns så tjusigt det blev!
 Jag vill också göra om.



För övrigt slog jordfelsbrytaren ifrån igårkväll, precis när jag ska gå upp o lägga mej.. Mycket skumt!
Tur att vi var vakna sa jesper, förstå vad kallt de hade blivit annars,om den varit av hela natten! O de hade han ju som rätt i..
Vid fyra vaknar jag dock till igen, konstaterar att det är kolmörkt( vilket det givetvis är på nätterna) men de lös liksom inte ens vid tvn. Knatade ner med ficklampan i högsta hugg,o då hade den slagit ifrån igen.. Varför? Är då min fråga??
Och inte nog med det,så satt det ytterligare en musjävel i fällan i tvrummet!
Förbannade,äckliga jävla snuskdjur ifrån helvete!
Då grinade jag en skvätt, o kröp ner bredvid den bästa igen.
 Musen får liksom bli hans bekymmer.

Förra fredagen så låg det givetvis också en i fällan när jag kom ner, o Jesper jobba..O Pappa också.. Kände paniken komma, o bestämde mej helt enkelt för att inte vara hemma förrän någon hade möjlighet att få bort musen åt mej. Jag klarar verkligen inte av det.
Bad Myran  bjuda på kaffe o tänkte bosätta mej där, skulle bara hem o hämta medicin först, så Myran åkte med.. O tar bort musen åt mej. wiie!:) Då blev hon min hjälte.
Men allvarligt, borde dom inte sluta komma in nu? Jag har tappat räkningen på alla våra, men det är runt tjugotalet.. Fy faan!


Nu ska jag dricka upp min nyponsoppa,sen ska jag krypa ner under täcket o läsa en stund. O bara vila. Lowis kommer hem med taxin runt tolv..tror jag har lovat henne att baka då? Så då måste jag ju vara piggelin.. ;)

hejpåer!


Era tankar..
Postat av: Lillasyster

syster har varit lite duktig, få se om jag kan hålla den uppdaterad :P

2010-11-17 @ 23:59:41
URL: http://emmasofia.cybersite.nu/blogg.html
Postat av: mamma

hej gumman, stackars liten..du har fullt upp med mössen förstår jag. Jordfelsbrytaren slår väl på vid överbelastning, kanske nåt med tvättmaskin ??Du..vill att du funderar på när det passar dig med en tjejmiddag på loftet, vill ha lite quality time med min äldsta dotter ;) Älskar dig, puss puss !

2010-11-18 @ 22:11:22

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0