Bacon..

ja, jag överväger starkt o steka ett paket bacon o glufsa i mej till frukost! Det är ju faktiskt huur gott som helst.. Sen ska jag åka upp till farmor,o hjälpa henne att duscha,o packa osv.. Vid ett bär det av upp till Högarna,o Brännagården för henne!
Har varit till Myran på morgonen,o fått mej några koppar kaffe! Alltid lika trevligt.. Igår var vi ju in på Friends föräldrautbildning om mobbning,kränkning osv.. Faktiskt riktigt intressant.
Vi fick bland annat göra en tala-lyssna övning. Som faktiskt fick upp mina ögon. Jag är så sjukt dålig på att verkligen lyssna på Lowa. När hon säjer nåt, visst jag hör allt hon säger osv.. Men bara det att man gör hundra saker samtidigt,och inte bara sätter sej ner,har ögonkontakt o faktiskt lyssnar. Det är väl inte konstigt att inte hon lyssnar när jag säjer åt henne, om inte jag lyssnar på henne? Det är faktiskt inte roligt att berätta någonting,om personen man berättar det för verkar helt ointresserad.
Det är inte roligt alls.
Det där måste jag bli bättre på, eller jaa..Vi måste bli bättre på det!

När jag kom hem igår kväll,ville jag bara pussa på Lowa,o tala om för henne hur mycket jag älskar henne osv. Min finaste lilla tjej! Men hon sov redan sött, men pussa på na o bädda om henne fick jag iaf göra!
Var för övrigt heelt färdig innan vi var hemma igår, tror jag somnade på ungefär två minuter.
Det är skönt o sova!

nääe,lite mat i magen..för sen blire fullt upp!
Lowa ska ju dansa idag också.. o jag måste nog inhandla mej en mascara..


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0