den funkade..

min plan som gick ut på att vara piggelin idag alltså.. :) eller ja, jag är väl kanske inte helt piggelin, men satan så mkt bättre än igår! O har inte varit på toa på säkert tolv timmar! weeei! Skulle egentligen ha varit på UPM idag klockan elva, men känner mej som sagt va fortfarande inte helt hundra, så det får vara.. Men kom på nu att jag säkerligen måste åka in till stan o handla,lik förbaskat. Jäkla skit.
Jag tog fram kotletter ur frysen imorse, tänkte att jag skulle göra dom i ugnen till middag.. Länge sen vi åt det,o det är ju såå sjukt gott! Mmmmmm.. Satan,nu blev jag hungrig också!
Funderar på om man kanske ska ta o bjuda hem Mamma&Håkan på middag.. det vore mysigt! Jag saknar min mamma. Tvivlar dock på att dom kan komma med så kort varsel.. men ändå,de hade ju varit mysigt! Trots att det bara är 1½ mil mellan mej o Mamma så ses vi nästan ändå aldrig! Eller ja,alldeles för sällan iaf.. Skulle vilja att hon kom hit o umgicks lite med oss.. Det vore trevligt.

Näe,tror jag ska ta o ringa min älskade sambo, o sen göra något sorts ryck av nåt slag. Klockan två,ska lillDoris hämtas på Fritids, o sen ere Novemberlov, en heel vecka. Myyys!


För övrigt så har jag varit utan nikotin i ett helt dygn nu.. Dee ni! ;)
Snusar dock onico, för nåt måste jag ju liksom ha.. Förlorar dock lika mkt pengar på det, men det är bara under övergången från storsnusare, till snusfri(och rikare!) Fasiken va pengar jag ska spara.. :)

O shiiit så stolt jag är! :)
fast jag kom på nu att jag ljög, jag tog ju faktiskt en vanlig snus av Myran imorse. Men den räknas inte...
Jag är grym ändå! ♥


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0