tänka sej..

vad mycket gladare,och så mkt piggare jag blev när jag faktiskt trotsade både mej själv,sambo o dotter..o tog en general white! Meen allvarligt! Nu kommer jag ju faktiskt överleva denna dag...
Blev dessutom på så bra humör, att jag fick för mej att jag skulle göra egna biffar av köttfärsen jag tagit fram tidigare.. hade bara tänkt göra en köttfärssås, men näe då!
Jag tog o gjorde ädelostbiffar, o till det egen gjorda klyftpotatisar,och grönpepparsås! Jaaa,de va som ja,ni vet vad.. för munnen! Faan, jag har skills alltså.

Jens förärade oss med sitt ädla sällskap till middagen också, o dotra hon blev bjuden på middag hos grannen. Hon och Alma har lekt precis hela dagen.. Anja också förstås, för hon var hos Alma när Lowisen knatade dit.. O dom har gått emellan här och där hela dagen. Faasiken vad jag tycker det är skönt att Lowa numer har en kompis som bor så nära,att dom faktiskt bara kan springa emellan. Det är faktiskt lyx tycker jag! :)
Jag o Jesper har inte gjort så mkt alls idag,vi har mest bara myst faktiskt.
Pratat en massa o bara varit. Den karln gör mej så lycklig!
O vi har så mkt planer,så mkt som vi vill och ska göra tillsammans!
Och allting känns så himla bra,och rätt.
Han är verkligen den jag vill leva mitt liv med. ♥


Igår var det ju Disco för småtrollen. Alma åkte med mej o Lowis dit, o som dom tjattra o fnissa på vägen dit.. Om killar,hångelsidor osv.. haha! Så roligt o lyssna på dom! :)
Min lilla tjej är ingen bebis längre,det tycker jag är helt otroligt.
O jag är så stolt över henne,o att jag faktiskt är hennes mamma.
Eftersom Lowa och Alma "bara" går i Förskoleklass,och 1an så var föräldrarna tvungna att vara kvar.. Det kändes något jobbigt,eftersom jag hade en envis huvudvärk,o vara allmänt trött! Men jag o Myran gjorde ju givetvis det bästa av situationen o hade med oss fika, hon stod för kaffe o jag för Muffins! :) Så efter en stund hade vi kafferep inne i ungarnas kapprum! Haha, då gick tiden liksom ganska fort!
Jag har sagt det förut,men det tål att upprepas.. ibland har jag så många bra ideèr så det är otroligt. :)


Ikväll ska jag o Lowis mysa till Dansbandskampen,dricka cola o äta karameller..  karln ska nog ut o svänga sina lurviga en sväng tror jag! Imorn vankas det lite jobb för moi. Tack vare min fina vän Lena.  Ska dessutom jobba med henne, fint de!
Jesper o Lowa får roa sej bäst dom vill.. Kan tänka mej att de blir fyrhjulingsbus o sånt! ;)

näe,nu ska vi heja fram Patriks Combo hemma i soffan! De hoppas jag ni också gör!






Mina älskade hjärtan.







Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0