Tisdagmorgon..

igår gick vi och la oss vid åtta, drack lite the o bara mös, o sen somna jag.. hade en plan,som gick ut på att hålla mej vaken o se "Lite sällskap" med Filip och Fredrik. Jag har någon sorts hatkärlek till det programmet. Konstigt det där.. Hur som helst så gick planen åt skogen! Jag sov före nio.
Det är ganska skönt o sova faktiskt..
Vid ett vaknade jag, mådde riktigt tjyyyvens, så jäkla ont i lederna,så jag var bara tvungen o väcka Jesper,grina o klaga lite! Fyyy huuunn! Vilken tur att han är världens bästa.
O vilken tur att jag har han!
När klockan ringde strax innan sju,var jag faktiskt inte ens särskilt trött,inte Jesper heller.. Så vi låg o kika på "Vakna med The voice" o surra lite strunt en stund, sen väckte jag Lowis o for me henne till skolan.

Ikväll har Friends en föräldrautbildning om Mobbning, den ska visst vara på Wargen.. Jag funderar på om man ska gå på den, jag tror att den kan vara bra.. Tvivlar ju på att den skadar iaf.. Så jag ska försöka ta mej iväg på den tror jag, får se om jag får me mej Myran och Stina kanske.. Är ju lite roligare om man känner någon mer förälder som ska dit..




Fiina tjejer! <3


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0