♥ Tidsoptimist!

jag är en ständig tidsoptimist, vilket även innebär att jag alltid,alltid,alltid är ute i sista minuten..
Det spelar egentligen ingen roll,huur mycket tid jag faktiskt har på mej på mornarna tex.. för är jag vaken fyra timmar innan jag ska på jobbet, så är jag ändå inte där förrän på minuten. Hittar liksom en massa annat man kan göra under tiden.. Idag är dock ett stort jäkla undantag. Jag infann mej på jobbet 06.40 cirkus, och började inte förrän 08.00. Det kan man väl ändå säja är att vara ute i god tid?
Jojo..

Hade en riktigt mysig slapp kväll hemma i soffan/sängen igår kväll. Bara jag & karln.
Inte alls så dumt faktiskt. Riktigt mysigt skulle jag tillomed vilja påstå.
Först god middag ute på ballen, och sen dåliga tvprogram,massa surr,kladdkaka&hallon och massa mys. Sämre kan man ju helt klart ha det..

Idag är jag småseg, sliten efter helgen kanske?
Såg ut o bli finväder imorse också, vet inte riktigt om jag kan säja det nu. Men jag e relativt sommarklädd med flipflops iaf. O andra sidan skulle mina fötter behöva flipflops om det så vore 35 grader kallt.
Skavsår,o små blåsor lite överallt. Ajaj.

Funderar på vad man ska ta sej för med ikväll egentligen..Tänkte ett tag försöka socialisera mej på något vis. Men lusten är liksom borta. Känner nog mer för att bara åka hem. Äta mat för mej själv,tvätta o bara pyssla på hemma. :) Får väl se hur det ligger till när jag slutar. Kanske ångrar mej också. Men det finns ju att göra hemma,om man säjer så. Tvättberget t.ex.. det börjar bli gigantiskt. Igår blev de bara sängklädstvättning, skönt o få bort iofs, men det märks ju inte direkt i garderoben.

äh,sitter bara och ordbajsar..helt i onödan.

tror jag ska ta mej kaffekopp nummer tre för dagen, och kika på sommarlovsmorgon med kollegan...
maan så gött!


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0