♥ Morgontankar..

jag är inte bara vaken, jag är t.om uppe. Smyger runt i morgonrocken dock, har skickat iväg Lowisen med skoltaxin. Tagit ett bs och insåg att jag låg för högt. Crap. Så lite extra insulin,så får vi se vart det tar vägen.
Det känns bittert att vakna med ett högt värde, iofs så vet jag att det beror på att jag är förkyld och sovit jäävligt dåligt. Dessutom ringde min man mitt inatta, och ville bli insläppt. Det gjorde ju iofs ingenting,men när jag vakna då insåg jag att mitt huvud,höll på att döda mej. Så det blev en treo. Den tog död på huvudvärken,och nu har jag inte alls ont i huvudet! Treo kan fan göra underverk ibland.. ;)

Det känns bra att jag faktiskt är ledig idag, då slipper man det dåliga samvetet över att vara sjuk. Jag avskyr att ha dåligt samvete. Eller ja, vem gör inte det?

Tror bestämt jag ska lufsa runt i morgonrocken ända tills jag ska till skolan,för utvecklingssamtal med dotra. Det ska bli roligt.. :) Ikväll har hon både dans,och luciaträning. Allt på en gång. Är dock lite osäker på om hon verkligen ska gå på dansen,eftersom hon fortfarande har en sån host. Visst hon är ju pigg, annars hade jag ju aldrig skickat henne på skolan. Men det känns lite onödigt att hon ska iväg och anstränga lungorna i onödan liksom? Javäl,vi får väl se hur det blir..

En annan sak jag är lite osäker på,är det där med ansiktsboka. To be, or not to be liksom.. höhö!
Näe,men seriöst. Vilket jävla påhitt. Sen blir man ju beroende av skiten. Huur många gånger loggar man inte in på en dag, för att sen bara logga ut? Man gööör ju ingenting där, och det ger ju absolut ingenting. Läsa folks statusar, jo fine. Jag erkänner, det kan va roligt ibland. Men det är ju föör fan sjukt. Man behöver ju inte ens ringa eller träffa folk,man "vet" ändå allt. Skitgrejer! Och jorå, jag är inge bättre, jag hänger ju också där liksom.
Men jag tycker ändå, att det är lite sjukt.
Näe,jag vet inte jag?

Näe, tror jag ska krypa ner under täcket med min man,en stund till. Bara för att jag kan liksom. Det är ju som mysigt.. Kramas,skeda o bara slökika på MorgonTv. Jajo,så får det blir. ♥


Borde ta mej ut på en liten promenad om inte mitt bs sjunkit om någon timme. Kan ju liksom inte bara pumpa mej full med insulin heller. O en liten promenad kan ju knappast göra mej mer förkyld, kan jag tycka.

Imorse var det minusgrader,och frost. Eller ja,det är det väl fortfarande. Betyder det kanske att vintern kommer snart iallafall? Sjukt att det är mitten på November och fortfarande snöfritt och relativt varmt ju.





Era tankar..
Postat av: Tirja

Största anledningen till att jag inte vill plocka bort något, är ju för att han vart dålig i parasiten i fjol, och varit dålig sen dess. Fick då rådet att vänta ut att det skulle bli bättre men nu har det ju inte blivit det. :S

Så jag vill gärna kolla med dom innan, tog bort vällingen i fredags så jag ska se om det blir bättre eftersom dom tyckte jag skulle börja där!

Och för att jag vill ha en ordentlig utredning på han!



Experimentera med min egen mage kan jag, men inte med hans ^^ Även fast jag vet att laktos inte är något vi behöver så känns det ändå bättre att kolla innan! Han är ju ändå min lilla prins :)



Ja jag hoppas vi blir bättre snart :)



Puss <3<3<3

2011-11-16 @ 09:35:38
URL: http://tirja.blogg.se/
Postat av: mamma

värmer mitt mammahjärta att du "äntligen" tagit till dig din sjukdom. Det är du som ska härska över den och inte sjukdomen som ska härska över dig. Glöm inte det, du fixar det gumman, visa vem som bestämmer ;) Älskar dig och du gör mig stolt !! Kramar till dig å hoppas förkylningen snart ger sig :)

2011-11-16 @ 10:32:52

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0