♥ Kubb&Mjölk

jag hade glömt bort hur oootroligt gott det är med nybakta kubb,och ett glas kall mjölk!
Men jääklarns ni,så gött! :) Det blev med andra ord, kubb bakat ,så här på mårakvisten..
O jag har redan tryckt i mej för många,för att det ska vara hälsosamt. Tror jag ska väcka kärleken med lite fika också, dålig tjej jag rå.. ;o)

Hade tänkt baka kärleksmums också, men då jag först upptäckte att vi inte hade nåt kokos hemma, och senare använde upp allt mjöl till kubben så får nog det vänta. Det får bli imorn istället.
Likaså bullarna. Negerbollarna tänkte jag delegera till mina kärlekar att göra, det kan dom roa sej med ikväll kanske!

Städa inför helgen också, får väl bli imorn, och på lördag det.. På lördag ska vi ha middagsdejt också! Inte dumt de inte.. haha. Fasiken vi har inte ätit middag tillsammans på veckor, eftersom vi jobbar om varann fasiken jämt. Såå, på Lördag har vi bokat in en middagsdejt. joorå! ♥
Inbakad fläskfilè, Potatisgratäng och sallad. Någon god efterrätt,och sen ost&kex på kvällen. Perfa det ju!
Lite extra födelsedagsmiddagsgott för Lowisen också! :)



Åååh,jag vill så gärna få klart och fint här i lägenheten. Jag önskar att vi hade något sorts förråd, inomhus. För som det ser ut nu, så är gästrummet förråd.
Det är inte roligt. Sängen syns typ inte för alla grejer, och det skulle vara helt omöjligt för tänkbara gäster att sova där. Nu är det väl iofs inte så ofta det är gäster här,som sover över. Men ändå!
Jag skulle vilja fli iordning där inne, så det liksom blir klart. I övrigt så har vi väl kommit något iordning här hemma iaf. Det är lite tavlor&fotografier och sånt där som ska upp, o lite annat småkrafs. Men annars så.. Men det är det där lilla extra som fattas ju.. aja, de kommer väl!


Känner mej som en riktig liten hemmafru idag, om man bortser från det faktum att jag åker och jobbar senare idag då.. ;)





Era tankar..
Postat av: Tirja

Duktig du! :)



<3<3<3

2011-10-06 @ 13:30:31
URL: http://tirja.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0