♥ Du är allt.

idag har vi en sjuk dag. Jag och lilltrollet, jag vabbar. Men i slutändan tror jag fasiken,det är jag som är i sämst skick. Min j ä v l a mage. Jag hatar den. Jag mår illa,och jag har ont i magen. Jag har dessutom bott på toaletten,dom senaste SEX timmarna! Fy faaaan. Dessutom har jag feber,ont i huvudet och snorar. Det är nästan så jag är bitter. En vecka har jag jobbat,sen jag låg hemma och var dyngförkyld. En vecka, det är ju för fan löjligt!

I lördags kväll,var vi på 50årsmiddag/fest.. Det var riktigt trevligt..
O fy faaan,vad jag bölade..

När dom skulle visa lite bilder från Thailands resan, och Sonja Aldens låt - Du är allt började spelas, och bröllopsbilder började visas! Meeen,åh! Det var så fiiiint! Satan vad vi bölade. Både jag,syrran o Maria. Dom jäklarna hade gift sig. Fasiken, min lilla mamma var sååå jävla fin. Man kunde inte tro att det var en 50åring på dom bilderna. Fasiken dom var så fina! Åh,som jag älskar den låten. Har alltid sagt att när jag gifter mej,ska den låten spelas. Önskar egentligen att jag kunde sjunga,så jag skulle kunna sjunga den till min man. Den betyder så mycket för mej. Jag bölar ju bara jag hör låten. Föreställer er då,med dom vackra bilderna. O på en av bilderna såg man hur blank både mamma & Håkan var i ögonen, då brast det ju totalt. Satan vad jag grät! Åååh, jag är så blödig.
Stort Grattis älskade Mamma & Håkan!






I fredags var jag för övrigt till återvinningscentralen,och skulle slänga en jäkla massa rat. Huxflux när jag hivade ivägen en jättekartong(givetvis tar man ju i också,då man liksom inte bara kan he den över kanten.. näerå..den ska helst flyga ivägen en bra bit!),ner i jätte containern,så fastnade min nyckleknippa (som förövrigt låg i fickan,som var nästan helt stängd..dock hängde en bit av nyckelbandet ut) i hörnet på kartongen och flög med! Meeen, yeeey! Där, mitt i containern låg alltså mina nycklar. Bilnyckel,hemnyckel och jobbnyckel! Jag höll på att börja grina. Letade febrilt efter någon som kunde tänkas jobba där, samtidigt som jag var tvungen att se till att ingen annan kom och slängde något där. Med risk att knippan skulle fara emellan alla kartonger och sen vara omöjlig att hitta. Dom lös dock,med sin frånvaro! Men Som en räddande en ängel kom det då en karl o skulle slänga skräp. Så tillsammans hängde vi oss ut - som en kedja liksom. Ja,ni kan ju tänka er själva hur det såg ut. Och fick tag i kartongen med hjälp av en spade,så att vi sakta-sakta kunde peta den emot oss.För att slutligen lyckas ta nycklarna. Nycklarna som förövrigt hängde på ett par centimeter endast! Jisses,vad svettigt!
Herregud. Men o andra sidan,var det ju Fredag den 13e, så nåt elände ska man väl råka ut för. Ska faasiken,ge den karln dagens ros. Han räddade min dag,min ekonomi och mitt förhållande. Cylinderbyten,är ju inte direkt gratis,ej heller att tillverka en ny nyckel.O karln,hade ju blivit topptunnorrasande! Tur jag hade bussen,o att den nycklen åtminstone satt kvar i.. Hahaha.. :)








Du är allt jag nånsin önskat,
Du är jag nånsin drömt.
Du är den som får mej minnas,
alla drömmar jag har glömt.
Och du är den som får mej hoppas.
Du är den som får mej le.
All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge.

För du är där,när ingen ser mig.
Du är där när stormen yr.
Du är där när natten skrämmer,
Och du är där när dagen gryr.
Och jag vill alltid ha dej när,
när som åren läggs till år.
Och vad livet vill oss lära,
är att framtiden är vår.

När som klockorna har stannat,
och tiden tycks stå still.
O man inte vågar säga det man det man längs i hjärtat vill.
Då ska vi ta varandras händer.
Då ska vi minnas denna dag.
Och förstå vad som än händer,
Är det alltid Du och Jag.

Du är allt jag nånsin önskat,
Du är jag nånsin drömt.
Du är den som får mej minnas,
alla drömmar jag har glömt.
Och du är den som får mej hoppas.
Du är den som får mej le.
All min kärlek får du bära, all min längtan vill jag ge.

Ja all min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge.

Era tankar..
Postat av: Ida

Men vad fint, vilka busgrabbar förresten, smita iväg så där!! Fast mest fiint:-)

2012-01-17 @ 09:22:31

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0