♥ Febrigt

Det är febrigt här hemma idag. Lowa klagade över hosta imorse, o jag hörde redan igår att hon började hosta lite.. Dessutom hade hon en stor jobbig förkylningsblåsa i munnen. Så jag borde kanske ha förstått att nåt var på gång. Men blev ändå brydd imorse när jag gav henne en kram,o hon va riktigt varm.
Eller ja,snarare het. Feber. O på bara nån timme,har hostan blivit värre. Öronen värker, hon har ont i huvudet o mår illa. Stackars lillfisan!
Jag måste med andra ord vabba idag. Vilket är rätt ocoolt, då jag skulle ha jobbat på dagis till 14.30 och kvällen som assistent. Förlorar med andra ord rätt många timmar idag, o gissar på att jag blir hemma åtminstone imorn också.

Får väl passa på o storstäda,o tvätta bort all tvätt nu då, när jag ändå är hemma.. Lowisen ligger nedbäddadd i soffan,o ser så ömlig ut. Gnyr o halvsover.
Vill knappt dricka smoothie.

Tur i oturen ändå,att det är idag hon blev klen, o inte förra veckan. Då vi hade lite lätt kaos på jobbet,o för lite folk.. När fredagen kom var jag heelt slut.

Saknaden över min vän,sköljde över mej nåt alldeles enormt i fredags också. Den finns alltid där, men vissa dagar är tamejfaan värre än andra. Usch, det är fortfarande ofattbart.
O jag vill bara att du ska komma tillbaka!

Har varit skönt o haft en ledig helg iaf, i Lördas for vi in till stan,hela familjen. För att handla lite kläder o grejer till Lowa, o mysa lite. Var bla på TeamSportia där det var halva reapriset på massor av grejer.
Fyndade en himla massa. Vinterskor,och en Vinterjacka till nästa säsong. Samt en snygg tröja, kortbyxor och T-shirt. Till en sammanlagd summa av 550:-. O då kostade jackan egentligen 1000:- o skorna 700:- så det var riktigt bra rea! :) Karln fick sej ett par nya dojjer också. Riktigt snygga! :)

Hittade lite kläder på Lindex till lillfisan också. Men måste fortfarande försöka hitta lite byxor åt henne.
Mormorn köpte gummistövlar,och nya sommarskor till lillfisan på skopunkten o jag fick mej ett par sköna gympadojjer.
Det var även mormorn som stod för vinterjackan! Det tackar vi för!
Inte dumt o springa på mammsen sådär. ;)

Hann förbi morfar på sjukhuset en sväng också. Lillmorfar, usch vad jobbigt det är att se han ligga sådär. Det skär tamejfaan i hjärtat. Men det värmer,att se att han tycker att det är roligt att vi kommer.

Lördagen avslutade vi med hämtPizza och spel tillsammans med Jänet&Christoffer. Tanken var att vi skulle grilla här, men tiden sprang iväg. Så då köpte vi med pizza när vi for från stan, o for dit istället.

Grillningen tog vi igår istället, o jisses så gött det var! :) Känns inte helt fel att ha påbörjat säsongen! :)

Var till mormor o åt våfflor o mös igår också,o hälsade på morfar en sväng även då. O han blev så glad när vi hade med riktigt kaffe,o våfflor! :)


Det här med att ställa om från vintertid,till sommartid. Jag tycker fasiken att det är riktigt jobbigt alltså.
Jag blir så trött! Vad är det för vansinne egentligen!?
Kan vi liksom inte bara ha samma tid jämt?


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0