♡ MaxiVsWillys och Präktiga morsor

Vart handlar ni!?? O med ni så menar jag er alla som uppenbarligen faktiskt läser här.. Vilket är fler än jag trott.. Kuuul ju! Även om jag egentligen skriver för min egen skull, så är det ju ändå roligt att det är folk som läser!  Även om jag också vet att 50% läser bara för att veta vad jag gör, vilka jag umgås med och typ vad jag är i för sinnesstämning! ;-) Men det kan jag bjuda på.. höhö!
 
Maxi eller Willys då? Vi handlar i stort sett alltid på Maxi.  Gillar den affären, allt finns. Det är (oftast) bra priser, vi hittar och vi vet vart grejerna finns.  Och det är väldigt smidigt med självscanning, ända tills man får den där avstämningen , oftast i samband med den största handlingen på hela året!  Men jag kan ändå leva med det! ;) 
Willys är jag verkligen inte lika förtjust i.. Jag hittar aldrig det jag ska ha. Det är nog helt ärligt största anledningen.. haha! En vanesak jag vet.  Sen är det alltid trångt och jäkligt också. 
Jag funderar ofta på hur mycket man skulle tjäna på att handla där istället. Då det ska vara överlägset mycket billigare där. .
Igår handlade vi faktiskt på Willys, av anledningen att det var närmast. Jag ordnade t.o.m självscanning där.  Vilket gjorde det lite smidigare och roligare!  När jag når blöjavdelningen inser jag dock att blöjorna är billigare på Maxi? ! Det trodde jag faktiskt inte. .
Aja, trots självscanningen så började jag ändå inte tycka mera om Willys.  Dessutom hade dom inte allt vi skulle ha, och jag har inte så stora krav!  Ett stort plus dock till den jätte trevliga och hjälpsamma tjejen som jobbade i förbutiken!:) 
Såå, fortsättningsvis hänger vi nog på Maxi iallafall.. ;)
Ni då!? :-P
 
Kallt ute idag, och lite snö. O solen skiner och det är riktigt fint! :) Jag tänkte vara en duktig hemma mamma och städa idag, lusten till det är dock bortblåst. Så vi får la se hur det blir med den saken.. Shiit, hamnar jag i mammaHelvetet då?  Jag gör ju heller inte storkok av barnmat (o har aldrig gjort, joo kanske nån gång när L var liten) jag har gett mina barn färdiga barnmats burkar.. Ojojoj. Vad är jag för mamma egentligen?  O inte har jag ammat heller, jisses! 
 
Ja, jag kräks på präktiga morsor. Som är såå duktiga.  Är det någon här som läst på familjeliv nångång!? Jisses, där huserar mammamaffian- på riktigt! Dom "perfekta" mammorna.  Som mer än gärna talar om för alla hur duktiga dom är, o hur kass vanliga morsor är. Ivrigt påhejade av sina gelikar!  
O vilken rosa skimrande vardag det är med dessa söta små barn, och att sköta hem och hushåll är ju också heelt fantastiskt
En graviditet är det mest fantastiska man kan uppleva. (Jo, jag kan hålla med men huuur många har en helt komplikationsfri graviditet! ?) Och det är bara såå bra allting.
 
Jag kräks på det där spelet, och fasaden.
Vad är det som är så farligt med verkligheten! ?
Sömnlösa nätter, kolik, bebiskräk, förkylningar, magsjukor, nattskräck, mardrömmar, skrik och panik, tårar och skratt, rädslor och trots. Tvättberg, dammtussar och massor av disk. Tid som inte räcker till och massor av saker man önskar man kunde göra. Samt en enorm glädje och Lycka. 
Min familj är det absolut bästa jag har. O jag skulle göra allt för dom, såklart!  ♡
Meen kom igen, det är ju ingen dans på rosor alla gånger.. 
 
Förövrigt räcker det med att gå in på Facebook för att ta del av detta skådespel. Fantastiskt!
 
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
 
 
 

Era tankar..
Postat av: Sandra

Jag handlar på Maxi, kanske för att jag jobbat där... ;) Men när nya Kvantum öppnar kommer jag nog alternera mellan de två. Appropå präktiga morsor tror jag att du är en tusen gånger bättre mamma, som hellre ser till barnens bästa än att det ska se bra ut utåt. Jättekul att du börjat blogga igen, jag läser fast jag inte känner dig, för du skriver så ärliga och härliga inlägg! :)

Svar: Jag är också nyfiken på nya kvantum! Kommer nog oxå alternera mellan dom tror jag! :)Åh, tack! Nu blev jag helt stäld.. Det värmer verkligen. ♡
Roligt att du läser!:)
Joanna

2013-11-08 @ 13:43:34
Postat av: TiNA

Idag har jag fyllt mina fyndade burkar från Odensala med provsmaker åt mitt barn som jag kokat själv, och ammar gör jag nu, känns som att du skriver om mig i allra högsta grad ;)
Sen kom raden om fäjsbokk och jag kände mig ändå mindre träffad :P
"Rätt" är inte alltid bäst å vem faan bestämmer vad som är rätt egentligen?
Lööv jo. ♡

Svar: Hahahaha!! :) självklart skriver jag om dig,du känner mig allt för väl!! Dåre!Foreller and always. <3
Joanna

2013-11-08 @ 15:42:59
URL: http://winatina.blogspot.com
Postat av: sussilull

Haha jag ska lätt bli en sån där präktig morsa ;-) närproducerade storkok, tygblöjor, barn som sover hela nätterna och självklart ett fläckfritt hus på 400 kvadrat!! :-p
Puss och godnatt min vän!!

Svar: Tror jag det, f.r.om mars 2014-typ så kommer det dyka upp ett foto på dig, när man googlar Präktiga morsor. Heelt klart! ;)Hahaha! Puss påre! ♡
Joanna

2013-11-08 @ 22:25:55
Postat av: ♥ Tirja ♥

Du är så fantastisk, en underbar mamma på alla sätt!

Vi handlar för övrigt bara på Maxi, om inte jag är lat och far på coop nära eller går förbi inne i stan på coop eller ica. Men alla storhandlingar görs på Maxi.
Willys händer väl kanske 3 gånger per år!
Vi började handla på Maxi för att coop slutade sälja Milko mjölk!

Ja du familjeliv är mitt kvällsnöje så jävla kul och läsa, visst jag ammade båda mina barn, Isak inte så länge, Aila desto längre. Kan känna en viss irritation över folk som direkt väljer flaska för att inte "förstöra" kroppen. Men det håller jag för mig själv om jag träffar någon som gjort det valet. Sen kan inte alla få till amningen och då är det väl helt jävla fantastiskt att det finns andra alternativ. Själv hade jag inte överlevt om det inte hade funnits liksom!
Laga egen mat började inte med förens dom va ganska stora, Isak gjorde jag väl storkok åt för jag insåg att jag ville göra något roligare för pengarna bara! Annars hade jag fortsatt med burkarna.
Dom måste vara en gudagåva för oss "dåliga" mammor ;)
Nej nån präktig supermorsa är jag verkligen inte, städning och allt kommer helt klart i andra hand för mig.

Eh nu är jag för trött!

Ville mest bara säga att du är en helt fantastisk människa och jag kommer aldrig kunna förklara hur glad jag är att du trillade in i mitt liv!

Svar: ♡♡♡
Åh, tycker det är underbart att inte bli ensam i Mamma helvetet! ;)
Tror förövrigt jag ska prova nya kvantum nästa gång. . Kan ju bli spännande! Mest troligt flippar jag ur, för att jag INTE hittar NÅNTING! :-D
Dito! ♡
Joanna

2013-11-14 @ 00:39:24
URL: http://tirja.blogg.se/
Postat av: ♥ Tirja ♥

Haha ja men visst äre så!
Fansiken att vara mamma ska ju handla om just det, inte om allt man gör eller inte gör!
Så länge man har sina barns bästa i första rummet ska det inte spela någon roll vad man gör!
Som sagt kan jag irritera mig på andra så klart, men det dom gör är ju deras ensak! :)

Haha ja man måste ju dit och kolla, fast kanske inte dom första veckorna ;) Känner lite samma, blir tokig när man inte hittar allt man ska ha!!!

♥♥

2013-11-14 @ 19:38:47
URL: http://tirja.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0