♡ EN morgon till..

Jag hatar mornar,  eller näe jag hatar mornar när Lowa ska till skolan.. Andra mornar gör mig inte lika mycket.. När man liksom inte behöver klä på sig o vara på alerten ifrån det att klockan ringer. Dom mornarna kan snarare vara mysiga.. :) Nu är det iallafall bara imorgon, sen ingen sån hemsk morgon på typ TIO dagar.. Jisses, så skönt! 
 
Idag ska jag och LillTornadon till dietisten, det ska bli intressant.. Ska gå igenom kolhydratsräkning.. Alltså, jag vet att många med pump använder sig av det.. o det ska göra bsvärdena mer stabila och bättre.. Nu har ju inte jag pump förvisso, men tror det kan vara bra att kunna iaf. En bra hjälp för att kunna ta en mer exakt insulindos.
Ska alltså lära mig att sioså mycket kolhydrater, kräver sioså många enheter insulin.. 
Vet ju dock att ju mindre kolhydrater jag äter, ju bättre mår jag ju.. Meen bara där är det ju svårt, om jag tex brukar ta en viss mängd insulin till en "vanlig" portion med mat. Tar jag då bort en viss mängd kolhydrater, hur många mindre enheter ska jag då ta? 
Det är ju inte sällan jag blir låg en sån gång.. o det är ju inte så jäkla roligt!
 
Näe, det ska bli intressant.. Är dock rätt övertygad om att det mest intressanta blir o se huur länge Tornadon står ut där inne!;) 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0