♡ Seg morgon

Ja, jisses vilken seg morgon vi har här hemma.  
Lowa ligger nedbäddad på soffan, med ont i magen.. o kan inte gå på toaletten, därav det onda. Lillfian! ♡
Lowa blir *peppar, peppar* sällan vanligt förkyld. Däremot brukar hennes förkylningar sätta sig i magen, på tarmarna liksom. O magen blir både ond, och urballad. Så nu boostar vi med D och C vitamin, samt probiotika. O hoppas på snabb bättring! 
 
Edwin försöker trösta sin syster, och kryper upp o kramas med jämna mellanrum. O bäddar om henne! Lill killen,så liten men ändå så klok och go! ♡ 
 
 
Själv är jag också seg,en blandning av morgontrötthet och järnbrist tror jag!:-/ Måste försöka få i mig mera järn via maten det vet jag.. Då järntabletter gör mig så jäkla sjuk! Tror jag ska köpa paltbröd o mala ner,så man kan blanda i gröten t.ex.. Kan ju på så vis järnberika Edwins gröt också!:-) Har höjt D-vitamin intaget också, o hoppas på att det hjälper till också!:)
 
D-vitamin äter vi ju hela familjen. O jag kan ju passa på att tipsa om svenskhälsokost.se där jag beställer ifrån!:) Bra priser,och snabb leverans..
Vad ger ni era barn för D-vitamin? O vad tar ni för nåt själva/om ni tar? :)
 
Till kidsen kör vi Holistic flytande D-vitamin,  och en sån flaska räcker längre än man tror till två trollungar!:) Vintertid ger jag ju dom givetvis mera.. 
 
Jag är personligen väldigt säker på att D-vitamin är betydligt viktigare än man tror.. ;) Vad har ni för syn på den saken?:)
 
 
Näe, här luktar blöjbyte.  Kul! 

Era tankar..
Postat av: Sofia

Alltså... Jag tog och sökte på D vitamin efter att jg läste ditt inlägg.. Om man har D-vitaminbrist har man även lättare för att få depression! Vilket jag är hemma för och har varit tillofrån i snart ett års tid!
Du är fantastisk Joanna!
Jag måste handla, det kan aldrig skada att äta lite vitaminer för chansen att det hjälper mig att på nått vis kanske må lite bättre!

Sen så har du så snälla och söta barn.. :)
Lowa har väll alltid oxå varit väldigt vårdande av sig!

Kan du dricka den sär äckliga blutsaften då? Eller blir du dålig på den med?
Kram

Svar: Helt rätt! D-vitamin är bra skit! Och viktigt! :)
Blutsaft funkar inte heller.. när jag väntade Edwin blev det prat om injektion i värsta fall. Men då låg jag rätt bra ändå, så det behövdes aldrig! ;) Får se hur det går nu då..

Puss
Joanna

2014-04-09 @ 11:19:22
URL: http://evasofialovisaholmberg.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0