♡ Helg igen

Fredag igen,alltså helg.. Det är ju som skönt det!

Imorgon vankas det först dop,för lilla makaronen. O sen ska jag jobba på ett bröllop! Det blir nog roligt, hoppas jag!;)

På Söndag ska vi försöka oss på en playdate tillsammans med Tina,Ulrica o Carro. O alla småtroll,det ser jag också framemot!:) 

På förmiddagen idag har jag o Edwin hängt med Lowa,o resten av skolan i Mickelbacken. Friluftsdag o slalomåkning!:)
Går bara bättre o bättre för våran stortjej! Såå kul! Hoppas på att de kan bli lite åkning på lovet också.. Det skulle hon älska!:)

I tisdagskväll var ju jag med hon i backen,hyrde utrustning o hon fick åka några timmar. Gick kalasbra,trots att hon egentligen "aldrig" riktigt åkt. O igår var hon o Jesper där..
Är så roligt,för hon tycker verkligen det är roligt! :)
Edwin tyckte också att det var roligt o hänga där, busa i snön o jaga barnen som stod i liftkön. Gå med dom där knöliga skorna var väl ingen höjdare,direkt men då kryper man istället! ;)


I Onsdags hängde jag o Edwin på djungelhuset med Alex,o barna. 
Trevligt o roligt! Typ inge folk alls heller,vilket gjorde att den här folkskygga morsan trivdes ännu bättre!:) 

Hela veckan har för övrigt varit riktig körig,  både gott o ont. Har ju fått umgåtts med folk,som ger så mycket energi också,så de har gjort allt rännande värt.

Igår var det blodtryckskontroll på HC igen, gick väl bra de eller vad man ska säga. Sen lunchade vi o hängde med Myran tills hemfärd.


Känner mig dock heelt slutkörd,o skulle vilja sova ett par dygn. Men efter imorgon så ska jag lugna ner mej. Jag måste. Jag vet att jag måste. 
SportLov för Lowa nästa vecka också, och då måste vi försöka ta det lugnt! Har lovat hennes lite lek i Orrviken. O de tänkte vi försöka styra upp redan på måndag! Sen hoppas hon på att mormorn är ledig nånting och vill åka till Persåsen nåndag, får se hur det går med det.. Måste få tag på mormorn till o börja med.. Annars får vi väl försöka hänga här i Mickelbacken!:)

Näe,dax o hämta Lowa på skolan strax, kan man åka i långjalingar tro?


Var det ingen som kunde hjälpa mig o få till bilder tro?

Era tankar..
Postat av: Sofia

Vad roligt med bröllop!
Hoppas att du hade roligt på rätt sida baren ;)
Kram

2014-03-02 @ 09:42:45
URL: http://evasofialovisaholmberg.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0