♡ Alkohol

Alltså, jag kan verkligen inte förstå det här med alkohol..
 
Eller jo, det kan jag väl visst det.. Jag tycker seriöst att det kan vara asroligt och dra en riktig runda, nån gång! O jag tycker det är förbaskat gott o dricka något gött när solen skiner o man grillar en god middag.. Eller dricka vin och må gott med mina favvotjejer! Jag tycker det är både roligt, mysigt o härligt på nåt vis. Jag avskyr dock o vakna tvärbakis, och med en bomullsfabrik i käften.. o sen var helt paj dagen/dagarna efter.. ;) Men vem gillar det? 
 
Det jag däremot inte kan förstå är Varför det ska drickas en jävla massa i tid och otid!? Det ska firas diverse märkliga saker, o då måste man ju dricka alkohol. Det ska byggas utedass, klippas gräs, målas staket, Johns undulat har namnsdag, nån ska dra en tand, solen skiner, det åskar ute, snön öser ner, gardiner ska sys och grejer ska packas. O till tamejfaan allt, så "måste" det ju intas alkohol.. Varför!? Va tusan er för fel på folk? 
Ska det vara så förbannat svårt att INTE dricka nånting?
 
O folk undrar varför dom mår dåligt!? På riktigt.. Jag blir så förbannat trött på't.. 
Jag vet inte, kanske är jag löjlig.. Men spriten förstör så otroligt mycket, så är det ju.. Splittrar fler familjer, än vad folk tycks tro.. Förstör otroligt många barndomar, och gör barn både ledsna och rädda. Små som stora barn. 
 
 
Och nej, varken jag eller min sambo är nykterister. O det handlar inte om det heller.. Blir bara så jävla trött ibland, o nu var ett sånt tillfälle! 
 
 
 
Till något betydligt roligare,  vi åkte ju till Oviken igår.. Hade en riktigt trevlig dag, tillsammans med mormorn och gammelmormorn! ♡ Först på Basse Om Tour på holmen, o sen for vi till mammas stuga.. En miljard små knott o skit var det där, men kidsen busade o härjade ändå. Avslutade dagen med en surströmmings middag o jordgubbar till efterrätt, innan vi slutligen rullade hemåt! 
 
Idag har vi bara varit hemma, fick lite främmande så det var ju trevligt! :) Jag var dessutom duktig och satte upp två tavlor. O klädde om kökssoffan "ordentligt".. Blev riktigt bra.. :) Lyckades även med bedriften att halvt slå ihjäl mig, o skrämma ut bebis i förtid.. Tog nämligen bort sofflocket (för att fästa tyget) o det här glömmer jag två sekunder senare när jag ska fylla häftmojängen med stift, o sätter mig alltså i soffan. Alltså, den smällen! Jisses, så det braka. O ett tu tre satt jag ju där, dubbelvikt med magen i vädret o såg hyfsad brydd ut! Inte heelt lätt o ta sig upp kan jag ju säga.. Haha, ja vi fick ju skratta iaf! :)
 
Har hunnit dragit iväg beställningen på veckohandlingen också, alltid lika skönt!
 
 
 
 
 
Älskade trollungar! ☆★☆

Era tankar..
Postat av: Ida

Men du?! Du får ta det försiktigt med både dig och magen! Fast jag skrattar rätt gott åt synen, påminner när du fastnade i bilen😊

2014-06-27 @ 11:58:27
URL: http://www.idabergochdjupadalar.blogspot.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0