♡ MVC

Idag väntas barnmorskebesök, vanlig koll o inget ultraljud idag.. Ska väl däremot träffa medicinläkaren också,  hoppas på att kunna få slippa äta de här jäkla Levaxinet.. Jisses, jag blir ju så klein.. :-/
 
Ikväll tror jag bestämt det vankas Surströmming hos Olovsson/ Persson! ♡ Det blir kalasbra det minsann! :)
Veckohandlingen är klar också, så det ska plockas upp på vägen hem.. Skönt!:) 
Måste komma ihåg att marinera nå kött ikväll också,  grillfest på skolan imorn.  Som lite "avslutning". På torsdag är det ju nämligen Pilgrimstad Spelen, och det är ju även för allmänheten, så de bli svårt o få till avslutningen på det sättet då.. Så från och med fredag, är det Sommarlov!!! :) Jisses så skönt att slippa ställa väckarklockan.. Å vad jag hoppas på finväder, så man kan var ute och må gott!:)
 
I söndags fick jag äntligen pröva på grästrimmern.. Jesper hade klippt gräset, o skulle köra med trimmern efteråt.. Jag har ju dock aldrig kört en sån.. Så jag skulle ju givetvis pröva! Rätt baktung sak en sån där,så de va nog tur att jag har magen.. Såg mest troligt sjukt roligt ut, när jag for fram här.. Men jäklarns, så jävla kul det var!! Hahaha!  :) Jag gick ju typ bärsärkagång över hela gården! ;) Sjukt roligt!
 
Vi köpte olja,och färg i helgen.. Så altanen ner ska få sig en rejäl inoljning, och trappgrinden ska bli svart. Osså ska skåpet i badrummet få bli vitt! Hoppas på att få det gjort innan nästa helg är slut iallafall.. Lowa vill gärna måla,så hon och jag kanske kan roa oss med det på fredag..
 
 
Näe, tror vi kanske ska börja göra oss iordning på nå vis.. Ska inte vara hos barnmorskan förrän klockan ett, men jag är förbaskat uttråkad.. Det liksom bara kryper i kroppen.. Kanske åker o säger hej till gammelmormorn innan!? 
 
 
Bjussar på lite kort,ifrån busdagen med Kyrkis bland annat!;) ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Era tankar..
Postat av: TiNA

Det vore ju kul om ni hittade hit nånting också! Puss

2014-06-10 @ 20:01:09
URL: http://winatina.blogspot.com

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0