♡ Hej mitt vinterland!

Imorse när vi klev upp imorse hade det kommit ungefär 20cm snö.. På riktigt? Jag vill inte ha nån snö.. Jag vill ha vår,och så snart som möjligt sommar! Jag vet väl jag också,att de vårväder vi haft bara varit lite på låssas. Det blir liksom aldrig vår här,så tidigt.. Meeen ändå, jag vill ha vår!!! Slippa snön,och kylan. O alla jäkla vinterkläder!

I lördags var det ett år sedan vi miste våran vän.. 
Ett helt jäkla år sedan. Det är sjukt. Och det går inte en enda dag utan att jag tänker på Jens, och saknar han.. Det är så förbaskat fel att inte han är här,med oss!! 
Vi tillbringade lördagen i Sörviken, tillsammans med Märta,Ulrica och massa flera vänner och familj. Var ute o grillade,surrade och bara umgicks. Sen lek o bus inne för småtrollen, o vi vuxna kunde prata och bara umgås. Åt god mat tillsammans,och liksom bara var. Det var en fin,och trevlig dag. O skönt att kunna vara tillsammans! O det vet jag att Jens verkligen gillat. Innan vi for till Sörviken, var vi förbi på graven. Tände ljus,o lämnade blommor! 
Älskade vän, vad du fattas oss!!! ♡ ♡ 


Igår hade jag och Edwin en riktig mysdag. 
Lowa var o lekte med en kompis,och pappan var i garaget och skruvade. Bus,lek o massa kramar på tumanhand.. På eftermiddagen packade vi in oss i bilen, hela familjen och for till Momman i Krokom. Åt middag och umgicks med henne,farbror Joakim och Jessika. En trevlig eftermiddag,o ett bra avslut på helgen!:)
Kändes dock som att jag fick feber på hemvägen, så jag somnade strax efter att vi börjat kolla på Liza Marklund filmen på fyran.. Trevligt o socialt!;-)

Den tidiga kvällen gjorde ju dock,att jag var relativt pigg imorse när klockan ringde.. ;) Vilket gjorde att morgonen förflöt smidigt,och när det ringde in på skolan, så var bägge barnen o jag där redan.. Hade nämligen samtal klockan nio idag,så ja tyckte det var lika bra att i följde med ifrån början. Samtalet gick kalasbra.. O man blir liksom lite extra stolt efter dom! :)  Nu var det ju inget riktigt utvecklingssamtal direkt,utan det ska vi ha när dom gjort alla Nationella prov. Idag var det mer som ett inskolningssamtal,eller vad  tusan man ska kalla det! Bra gick det iallafall! :-)


I fredags var vi ju förresten till Klövsjö, hela Pilgrimstadskola.. En trevlig dag! Meen, det är ju som lite knöligt o bökigt o roa en liten krabat utomhus,en hel dag.. Vintertid! Det är liksom så knöligt o röra sig i dom kläder som krävs.. Men det gick bra, o i värmestugan som fanns där så hade dom en lekhörna också.. Så där hängde vi en liten stund! Toppen det ju!
Lowa åkte slalom typ nonstop, och hade riktigt roligt.. Mest spännande och roligt tyckte hon nog att det var o åka sittliften!;-)
Var en hel del trötta barn,och föräldrar i bussen på vägen hem kan jag säga.. Men väldigt nöjda sådana.. :) Mycket trevlig dag!:)
O jag kan ju även passa på att konstatera att det är fasen inte alls så långt till Klövsjö härifrån! Nu tjatar Lowa om att hon vill åka slalom i Klövsjö i påsk, när mostern kommer hem!;) Får se hur det blir med det.. Hursomhelst, så ska vi banne mig ta oss upp till våran stuga i Påsk. Åtminstone över själva påskhelgen.. :) Till påsklovet har jag nämligen beställt friska ungar! ;) O då kanske Lowa o mostern,kan åka lite slalom där iallafall!


Näe, vila ögonen lite..för strax vaknar väl LillTornadon, o då blire fullt ös! 








Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0