♡ Sportlov

Och här är det sjukt.. Där fick jag allt så jag teg när jag tyckte att vi klarat oss bra.. Man ska liksom aldrig säga eller ens tänka det!;)
Edwin började snora i söndags, o igår började Lowa. Så igårkväll var bägge febriga o som nå riktiga tussar! Idag också för den delen.. Edwin sover ute i vagnen nu, och Lowa fick följa med pappan till stan för o lämna några grejer. Bara för o göra nå annat än ligga på soffan en stund. 
Natten har inte direkt bestått av så mycket sömn, så jag känner mig rätt sliten. Den lille tornadon sov dock hela natten,värre med storasyrran. Som i stort sett varit vaken o bökat runt sen ett inatt!? Ont i örat,ont i halsen, snorig,täppt i näsan. Mardrömmar osv, ingenting var bra.. Stackars liten! 


I lördags var vi på lilla makaronens dop!
Så fint med dop, o man blir ju liksom alldeles gråtmild! 
Efteråt hann jag med att socialisera en liten stund o äta massa gofika, innan jag var tvungen o stressa iväg till föreningshuset för lite jobb! Bröllop är alltid roligt att jobba på. O jag tror vi lyckades rätt bra!:) Bruden var såå fin!!! :)

När jag kom hem fram på nattkröken var jag heelt färdig. O totalkraschade. Huvudvärk från hell,o kräktes o kräktes!
Mitt i allt så gick kräkpåsen sönder, o jag tappade ett glas i golvet..
Så skakandes o darrandes somnade jag tillslut. Med en glasbit i foten,o allmänt lej!

Sen jag sprang in i den berömda väggen för några år sen,klarar min kropp liksom inte så mycket.. Jobbigt, framförallt när man vill så mycket mer än kroppen klarar av! Frustrerande, är bara förnamnet.

Lördagen var iaf väldigt trevlig! Både dopet o bröllopet! :)
I söndags när jag låg helt sänkt,o inte klarade nånting frågade jag mig själv flera gånger om det verkligen var värt det? En jätte trevlig dag,på alla sätt o vis. Men som slutade med att kroppen sa ifrån,totalt? I söndags var svaret aldrig mer.. Idag vet jag inte ens om jag lärt mig nåt.. Joo, jag vet att jag kan inte göra hur mycket som helst på en gång. Jag vet det. O jag vet att kroppen liksom inte orkar hur många timmar som helst i sträck. Det har jag faktiskt lärt mig. Det är bara så jäkla typiskt att det krockade i lördags. Hade dopet o bröllopet varit olika dagar, hade kroppen mest troligt klarat det utan problem..


Näe,nu ska jag minsann vila mina ögon en stund innan Edwin vaknar igen! 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0