♡ Djungelhuset

Jag och LillTornadon packade in oss o for mot stan imorse,  hade egentligen bara tänkt vara hemma. Men Tina tyckte vi skulle på badhuset. Badhuset kändes dock inte som en grej för mig idag, tror inte mitt psyke skulle klarat av det. Känner mig ungefär som en flodgroda, o har inte ens något att bada i.. Så då föreslog hon djungelhuset istället! ;) O Edwin tycker ju det är skit roligt, så vi hakade på! O hade en mycket trevlig stund!♡ 
Linda var oxå med o kröp efter Edwin o åkte rutschkana med han.. Det tackade flodgrodan här för! :)
 
Hann in på apoteket o köpt mig en salva, för mindre trevliga besvär oxå! Frågade även om nagelsvamp,  något jag har nollkoll på,men börjat misstänka kan va besväret på min blånagel.. Blev typ dum förklarad, så jag ringde diabetes mottagningen. O där gick dom nästan i taket.. Så nu måste jag infinna mig där klockan 08.00 imorgon bitti! Det känns ju sådär,  först o främst så har jag ju nu blivit riktigt orolig. Sen tycker jag ju att fötter är det äckligaste som finns. Urk. 
O att jag dessutom måste infinna mig där den tiden känns oxå rätt gruvensamt, eftersom jag måste ha med dem lille sjusovaren. 
Dem stora tjejen får vår tillfälliga inneboende ta sig an och få iväg till skolan! Tur de går att lösa! :)
 
O Myran följer med och leker med Edwin! Som sagt, tur det mesta går att lösa! 
Fördelen med ett sjukhusbesök, är att jag då kan passa på att ta sköldkörtelproverna som missades sist!
 
Har en del andra ärenden att fixa imorgon oxå, så det känns som det kommer bli en rätt lång dag.. Men jag håller tummarna för att allt bara flyter på.. ;)
 
Just nu har vi ryggläge på soffan och vilar lite.. Vildskinnet här sov i bilen på vägen hem, så han tycker han är färdig med sovandet för idag! Mamman hade ju dock gärna också tagit sig en liten nap! 
 
 
 
Bild ifrån idag! ♡ 
 
 
 
 
O en liten bild ifrån Edwins rum.. blev så bra när vi fick bort skötdelen ifrån hans rum.. Så jag är nöjd! Lite fix kvar vid köksdelen, men det måste jag allt klura lite mer på.. :)
 
 

Era tankar..
Postat av: Sofia

Fullt ös hos dig ser jag!
Blev ju jättebra och ser ut att va mycket mer utrymme åt han nu ;)

Hoppas vi tar oss ner nångång snart så vi kanske kan få till en grillkväll och mys/buskväll ilag

Ha en fortsatt bra dag
Kram

Svar: Ja, det blev så jäkla mycket bättre! O som sagt, han fick mycket mer utrymme!:)
Ja, styr upp en tur neröver snart! :)
Joanna

2014-05-20 @ 14:43:21
URL: http://evasofialovisaholmberg.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0