♡ Frisörn

Alltså, jag o min sämre/bättre hälft fick för oss att vi skulle klippa Edwin idag.. Han har ju inte direkt mycket hår, men det börjar bli långt o så.. Tänkte att det är väl lika bra o försöka klippa bort det tunna bebishåret! Jojo,  vi tog trimmern. Upplysningsvis huuur svårt som helst, eftersom håret är så mjukt och fint!  O stackarn.. Framifrån o uppifrån ser det åtminstone okej ut.. Betydligt värre bakifrån. Skjut mig, känner jag! Förhoppningsvis växer det ut innan han börjar skolan.
 
Annars har vi mest bara myst på hemma idag, o på eftermiddagen for vi till Svärfar och Eva. Umgicks o blev bjudna på svingod lasagne! :)
 
Annars i helgen då,så har jag surat en del o varit bitter över att jag inte hade möjligheten att följa med mina Järn Ladies till Sundsvall.. :( O ska jag vara ärlig, så kommer jag fortsätta vara bitter över det. Jag hade liksom verkligen behövt det.. Jävla skit också! 
 
I torsdags kväll, hade jag däremot lite kvalitetstid med Carro. Glass i Bräcke, och en tur till Torpshammar o massa timmars surrande! Inte dumt,inte alls så dumt..♡ 
 
Äh, har egentligen inget vettigt alls att skriva.. Så jag sätter punkt här o prövar att somna.. Måndag imorgon, och en ny vecka är igång! Jag behöver energi! ☆★☆
 
 
   
 
 
 

Era tankar..
Postat av: Me & My Baby Dolls

Tack för gratulationerna på min blogg, det värmer!

2014-11-18 @ 12:59:56
URL: http://mybabydolls.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0