♡ Planering

Det här med planering,det är verkligen jätte viktigt för mig.. För att jag ska må bra liksom,och för att vardagen ska fungera bra och smärtfritt! Jag behöver veta innan, så jag kan förbereda. Både mentalt, och praktiskt.. Rutiner är också otroligt viktigt! Ibland blir det tokigt.. 
Igår blev jag stressad för jag trodde klockan var närmare halvåtta, och Edwin brukar somna vid sju, alltså börjar vi med läggningsproceduren typ halvsju.. Så jag jagade på min kära sambo, eftersom han skulle lägga o jag ville verkligen inte att det skulle bli för sent! Inser ju dock när dom ligger och läser att klockan bara va strax efter sex.. Haha! :) Hur kunde det bli så galet? Jaja, Edwin var ju tydligen trött och somnade diirekt!  ;)
 
Att vakna klockan 04.00 och inte kunna somna om ingår verkligen inte i min planering, och är sjukt frustrerande! Att det här med sömn ska vara så rackarns svårt? Vad tusan handlar det om? :(
 
I måndags efter middagen, fick vi besök av grannpojken W och hans mamma! Mycket trevligt, och grabbarna busade på så himla bra! :) Roligt, roligt! W är bara två månader äldre än Edwin, så dom är verkligen jämngamla! :) Härligt att ha lekkamrater på samma gata! En klar fördel med att köpa hus i ett bostadsområde, och inte lite på sidan om.. Som egentligen var våran plan från början.. Nackdelen är ju då,att vi har grannar alldeles inpå. Vilket faktiskt inte varit ett problem för oss, än så länge iallafall! ;) Så hittills är fördelarna större.. :)
Vi har förövrigt snart bott här i ett år.. ETT HELT ÅR!? Vad fasen, det känns ju på ett sätt som vi verkligen precis flyttat in.. Samtidigt som den där känslan av att vi alltid bott här,också finns där. Precis som med barnen.. Fasen,  Arwid är snart fyra månader.. Det känns sjukt,han kom väl nyss? Eller har vi inte alltid haft han? 
Det där med att äta flera gånger på nätterna, känns redan som ett minne blott.. 
Alltså, vi måste ju vara sjukt bortskämda med våra barns sömn! Arwid somnar oftast vid 20-21 på kvällarna, och sover till runt åtta på morgonen! ;) O Edwin, somnar ju oftast vid 19, och sover i stort sett alltid till åtta, nio på morgonen..  O då sover dom ju liksom hela nätterna! :)
Känns ju nästan dumt, när man hör hur andra föräldrar kliver upp flera gånger per natt.  Även med barn i Edwins ålder! :-/ Men oroa er inte, det händer även här ibland, även om det är ytterst sällan! ;)
Trist bara att jag har såna sömnproblem!
 
Nä, Slut på nattligt svammel nu.. Måste försöka somna om.. Förhoppningsvis kommer våra BFFs och busar senare idag! ♡★♡
 
 
 
 
 
 
Ååh, ge mig sommar och sol igen!! :)
Gärna en likadan sommar, som vi haft i år.. Skulle vara roligt att kunna njuta av det,istället för att va fett höggravid! :-P 

Era tankar..
Postat av: Me & My Baby Dolls

Åhh jag vill också flytta!!!

Svar: Ni får flytta upp till Jämtland! Här finns fina hus Till bra priser! ;)Komsikom! ;)
Joanna

2014-11-19 @ 12:28:42
URL: http://mybabydolls.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0