♡ Påskhelgen

Så var själva påskhelgen över för i år.. Lowa har ju dock lov hela den här veckan.. Så vi ska väl försöka hitta på lite skojigheter för henne! :) Idag ville hon dock följa med pappan o jobba, så klockan svintidigt imorse for dom.. Så det blev ju bara jag och smågrabbarna kvar hemma.
 
Helgen har varit fin. Trots att det inte blev någon helg, uppe i stugan. Vi har mest varit hemikring. I Torsdags kom ju pappan hem tidigt.. Så vi var ut i skogen o plocka påskris, och sen målade vi lite ägg tillsammans. Allihopa! Riktigt roligt! =)
 
På kvällen, fick vi lite besök av Carro och Stefan. Å jag gjorde iordning en sillröra, och efterrätten till fredagen! O den blev riktigt bra å god! Rooligt! =)
 
 
 
Långfredagen tillbringade vi tillsammans med Olovsson/Persson, letade traktorer, åt korv, umgicks, surrade strunt, busade och åt god mat tillsammans! En riktigt toppendag! ♡
 
På Påskaftonen styrde vi kosan mot Klövsjö, tillsammans med Carro, Millie och Stefan. Hade packat med oss picknick o snowracer, o ett glatt humör! ;) Lowa hyrde vi skidor till, också hade vi turen att Sara med familj, var där uppe. Så Lowa åkte slalom med Elin hela långa dagen! Det var ett strålande väder, o en riktigt mysig dag! Superbra, på alla sätt och vis!
 
På hemvägen släppte vi av Lowa, hos Jenna.. Där hon skulle sova över! Det är så himla roligt, att se dom två tillsammans! Ren och skär lycka! ♡
 
Grabbarna o föräldrarna somnade rätt ovaggat när vi kom hem, kan jag ju säga! ;)
 
Påskdagen, så tog den här morsan sovmorgon! ;) Sen slöade vi på hemma hela förmiddagen, åt en bananpannkaka till lunch innan, innan vi rullade in mot stan. Plockade upp Lowisen hos Jenna. O styrde sen kosan för att hälsa på Sara, Robin och Rudi! :) Där tillbringade vi eftermiddagen, mycket trevligt! =)
Fick tyvärr jordens migrän, så när vi skulle till Farfarn & Eva, för att äta middag så blev jag hemskjutsad, o övriga familjen for dit själva! :-/ Himla trist. Jäkla skitmigrän!
 
 
 
Pappan och smågrabbarna kom hem på kvällen nångång, utan att jag märkte det. O när jag liksom kom ur dvalan vid 22, så var jag givetvis tvärlåg i blodsockret.. Inte okej! En timme tidigare, hade Jesper varit in och luktat på mig, just för att kolla så att jag inte var låg. O då, var jag ju inte det.. Men hann bli på en timme.
Migränen var ju bättre, så jag fikade lite med min bättre hälft innan vi kröp till kojs! ♡
Lowa hon hade stannat kvar hos farfarn hon.. :)
 
Igår så jobbade pappan, så jag o grabbarna for o hämtade Lowa hos farfarn. Å sen for vi vidare till Frösön, o hälsade på Sandra med familj! Lowa fick äntligen leka med Bella, o Edwin o Cornelia leker ju också himla bra.. Å Arwid, han var ju faktiskt som en solstråle hela dagen också!
 
Idag är vi bara hemma och tar det lugnt.. Har en hel del tvätt, o ta reda på.. Också är det ju skönt att bara vara hemma. Framförallt när man varit ute o rännt, i flera dagar! Dessutom så har jag fortfarande lite migränkänning.. :-/ Däremot, så hade jag toppen blodsocker imorse.. 5,1 i fastevärde.. Wiihoo! Känns ju superbra, framförallt efter en helg som denna. Eftersom jag tog lite "semester" ifrån alla stick i fingrarna.. Jag kollade nån gång om dagen, bara för att ha koll liksom. Men inte 10 ggr/dag liksom.. Sjukt skönt, att skolka lite ifrån alla stick ibland.. O få "vila" fingrarna lite.. O hur sjukt det än låter i era öron, så samlar man på sig lite energi.. O orkar testa,testa, o testa massor igen.. Men jisses, vad jag längtar till dexcomen ska sättas! Även om det bara är för några veckor!
 
Imorgon ska vi ut o ränna igen, tandläkaren för Lowa o BVC för Arwid.. O sen häng med Myran och Frida.. O som Lowa längtar! Jisses vad hon saknar Frida! ♡
Tänker lite att eftersom Lowa har påsklov, så vill jag att hon ska ha det så bra/roligt som möjligt, på sitt lov.. Då grabbarna är hemma med mig jämt, så känns det liksom viktigare att göra saker för Lowas skull! Att hon får umgås, o ha roligt med dom hon vill! O på torsdag, ska Jenna sova över här.. Blir mysigt det! ♡
 
Edwin satt o försökte klottra i lugn o ro på nå papper, då ville Doris ha lite kärlek! ;-)
 
Det här, är något utav det roligaste Edwin vet.. Att leka i sitt kök, laga mat i kastrullerna. Duka fram, hälla upp kaffe osv.. Antingen så kör han med bilarna i soffan, eller så fixar o donar han med det här.. O näe, det här kortet är ju inte på själva köket.. Men jaa..
Jag älskar dessutom, att inte en enda pryl är i plast.. haha! ;)

Era tankar..
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

Svar: Tack! :)
Joanna

2015-04-07 @ 11:55:53
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0