♡ 69 år och 2 månader..

 
 
Igår kom våra orangea kuvert i brevlådan.. Och enligt deras prognoser, så måste jag jobba tills jag är 69 år och 2 månader.. Yeeey! Det innebär alltså, att jag har 40års arbete framför mig.. Jag vill inte jobba tills jag är 69år och 2 månader. Jag vill gå i pension, när jag är 65.. Drömmen vore väl kanske egentligen att gå i pension, vid 60 och sen jobba extra när man vill, orkar och har lust! Jag vill ju resa när jag blir gammal, må gott, och umgås, så mycket som möjligt med mina barnbarn (som jag förhoppningsvis får).. Det är vad jag vill ägna mig åt, när jag blir gammal!
 
40 år till inom vård eller omsorg( LSS,dagis osv) känns ju sådär! Jag måste skola om mig.. Jag vill jobba med friskvård, inte sjukvård.. ♡
Då kanske även kroppen orkar med att arbeta dessa år, som är kvar till pension! ;)
Pensionssparar ni? Alltså, själva så att ni har något eget sparande?
Varför / Varför inte?
 
Fasen, man skulle ju behöva vara betydligt, betydligt mer insatt känner jag.. O kunna göra aktiva, och smarta val. Så att man kan få ha det bra på ålderns höst.. Jupp, vid tillfälle ska jag ta mig tid. Och bli insatt! Det får bli ett mål, innan jag fyller 30 ska jag banne mig ha koll på det där med pensionssparande, och kunna göra kloka och bra val! Jajjemän..
 
 
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0