♡ Att köpa kondomer..

Alla har vi väl nångång varit där va? När man ska köpa kondomer, det där pinsamma..
Varför i hela fridens dagar ÄR det så genant? Vad är det som gör det?
Tror inte ens det spelar någon roll, hur gammal man är.. En 15åring, blir nog minst lika generad som en 40åring..
När jag var ung.. (Hahaha!) Så har jag för mig att man kunde få gratis kondomer på ungdomsmottagningen..
Idag får jag nog vackert betala om jag ska köpa några. O jag är ganska säker på att jag skulle känna mig ganska besvärad, där och då i butiken.
Jag har använt p-piller när jag var yngre.. Började med dom mest, för att jag hade sån jäkla mensvärk.. Lowa är förövrigt ett P-piller barn.. Har haft spiral också, i två omgångar.. Som har behövts tagits ut, mer eller mindre akut pga komplikationer! :-/
 
På efterkontrollen, härom veckan så diskuterade vi olika preventivmedel, så som det alltid skall göras på dessa efterkontroller! ;) Lutar åt p-dator faktiskt!
Meen,  jag kom ju att tänka på det här, med att det är så genant att köpa kondomer i butik! ;)
Fördelen nu, jämfört med när jag var 15 år.. Är att nu kan man ju faktiskt beställa hem ifrån nätet.. HÄR finns en bra sida, och paketen ska komma hem i brevlådan diskret inpaketerade! Så, du behöver inte oroa dig för att mammsen o pappsen, ska förstå vad du köpt! =) Eller att brevbäraren ska börja le finurligt emot dig, som om ni delade en hemlighet! =) O det gör ju ingenting om grannen tar in posten heller! ;)
Toppen smidigt ju! =)
 
Graviditetstest kan ju också vara en jobbig sak att köpa.. Finns också att beställa på den här sidan, tydligen.. O diverse olika glidmedel..
 
        
 
  
 
 
       

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0