♡ Det här med hälsocentraler

Eller om man föredrar att kalla det för vårdcentraler.. Samma lika! Alla är med på vad jag menar i alla fall..
I Sverige har vi ju då alltså, fritt vårdval. Som innebär att jag själv, väljer vart jag vill gå. Vilken hälsocentral, jag vill tillhöra! Det är ju kalasbra! När vi flyttade hit, så valde vi att ha kvar vår HC på Frösön. Då det är typ lika långt, till Bräcke.. O det känns mer åt rätt håll o åka till Frösön istället. O mest för att vi trivts ganska bra på BVC där.. Har samma BVC sköterska nu, som när Lowa var liten.. O det är liksom skönt på nåt vis!
Meeen, jag hade ju inte gråtit om vi bott närmare en Vidarklinik.. Det hade verkligen varit något för mig.. Där kombineras vanlig hederlig skolmedicin, med alternativa metoder. Natur läkemedel osv..
Varför finns det ingen Vidarklinik här där vi bor?
 
Det är ju för tusan så, alla människor bör behandlas. Med ett helhetstänk. Och att inte stirra sig blind, på läkemedel. Det är ju liksom en vinstdrivande industri, det som så mycket mer.. O läkemedel är ju tyvärr inte alltid för personens bästa. Jag prövar mer än gärna alternativa metoder.
Jag föredrar att ta ned febern (OM den bli alldeles för hög, och barnen bli påverkade av den..) med tex. ullsockar eller citronomslag! =) Funkar kalasbra, och är skonsammare än febernedsättande! :)
Helst så vill jag låta febern vara, då feber faktiskt inte är farligt. Och febern gör ju faktiskt nytta, det är ju därför man får feber!
 
Och jag skulle så mycket hellre, gå till en antroposofisk läkare.. Än till vissa nötter på hälsocentralerna vi har här uppe.. Så är det bara! Kalla mig stollig, men så ere! ;)
 
Näe, när byggs det en sån här klinik här uppe tro? :)
 
 
 
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0