♡ Plötsligt händer det!

Ajjemän! =) Arwid håller på att slå något sorts sömnrekord! Wiihoo! ♡
Så jag och Edwin har hunnit hänga tvätt, sortera tvätt, kört igång en ny maskin.. Samt dammsugit övervåningen och skurat av köket! O handfatet på toan.. Värsta effektiva teamet! ;-)
 
Nu kikar Edwin på Bilar (för hundratolfte gången), så jag passar på att hänga vid datorn o slösurfa lite innan Arwid tänker vakna! Blir så nöjd när den här lillemannen verkligen sover.. Då det är ytterst sällsynt dagtid! Men idag, när vi egentligen tänkt gå på Skorpan, och socialisera oss.. Då passar det att sova i flera timmar! Haha.. Så nåt Skorpan hinner vi ju inte på idag.. Den härligaTajmingen! ;) Jaja, vi har ju som sagt hunnit få massa gjort hemma istället då! Har ju förvisso inte varit o handlat än heller, men det kan vi ju göra närsom.. Måste ju köpa ägg, om vi ska få oss nån middag idag! Har ju tänkt steka pannkakor ju! =)
 
Imorgon ska jag på ögonbottenfotografering, känns ju som jag nyss var där.. Men det här blir första gången, efter förlossningen.. O det är ju över sex månader sen.. Redan! Jisses alltså! Arwid är redan lite drygt 6 månader! Våran minsta lilla fis!! ♡ ♡ ♡ Svårt o greppa, tycker nyss han föddes.. Samtidigt som det känns som att han alltid funnits hos oss! Så är det väl förvisso med alla barn! ;)
 
Diabetesen då.. Den spelar mej fortfarande spratt! Alltså, jag har haft diabetes i snart 14 år.. O det finns verkligen inget logiskt med Typ 1 Diabetes, för fem öre.. Jag har alltid trott, att det är jag som är ett hopplöst fall! Som liksom inte får till det, får det att bara fungera bra, alltid liksom! Skulle varit stenrik, om jag fått en tia varje gång någon sagt "Det är ju bara att låta bli att äta godis" "Det är ju bara att ta sprutor" Dessa jävla förståsigpåare, som tycker och tror att det är så jävla BARA! Varsågod, byt med oss en vecka! Så inser du rätt snabbt, att det inte är så BARA.. Får dessutom krupp på alla som tror att Typ 2 och Typ 1 fungerar likadant! Neeej för helvete, vill jag bara skrika!!!! Det är liksom två heeeeelt olika sjukdomar! På riktigt.
Gaaaah. Känner att jag kanske låter liiite bitter nu.. Meen Just idag, är jag faktiskt inte så bitter över Diabetesen.. Hittills idag, så har värdena liksom varit bra! :) 
 
Har nyligen blivit med i en bra Facebook grupp, otroligt skönt faktiskt! Tack vare den har jag insett att Näe, jag är varken hopplös ett kass.. Jag är bara mänsklig! Precis som alla andra med Typ 1 Diabetes.. O det jag vill få ut av att skriva det här om Diabetes Typ 1 är att NEEEEJ, Det är inte bara att låta bli att äta godis, kolla blodsockret och ta sitt insulin. Det är Så  O T R O L I G T  mycket mer! Så ni kan på riktigt inte föreställa er..
Mer om det, en annan dag.. Känner jag! ;)
 
Funderar på att börja med pump igen, och sitter och försöker läsa in mig på vilken som skulle passa mig bäst! Av det urval som Jämtlands län har.. O likaså CGM mätare, tror det skulle underlätta otroligt för mig! O tillslut kanske även jag får till såna där enligt boken, värden! :)
 
Shiit, det här inlägget spårade o jag tappade tråden lite lätt.. Haha, men sånt är livet! ;)
 
 
Just nu är jag mest inne på en Accu Check Combo.. Den ska man visst kunna bada med också! Någon som vet om dom är bra?
 
 

Era tankar..
Postat av: Sofia

Tror du ska pröva pumpen igen, funkar det inte är det ju skit men ändå.. ;)
CGM har ett av barnen som jag umgås med. Han är väldigt svårinställd och pendlar otroligt mycket i sina värden. Han var haft sin diabetes i 3 år tror jag och han har fått ett nytt liv dom här veckorna han har haft CGMen ;)

O du!!
Du är en kämpade som klarar att leva med denna skitsjukdom

Svar: Ja, jag tänker att det är ju i alla fall värt ett försök! O det har ju hänt en heeel del utvecklingsmässigt med pumparna, sen jag hade en! Så förhoppningsvis blir det en stoor positiv överraskning! ;)
Har de gått bra o kalibrera in CGMn? Läst att många haft lite knöligt med det nämligen.. :-/

Tack!!:)
Joanna

2015-02-04 @ 14:57:48
URL: http://evasofialovisaholmberg.blogg.se
Postat av: Sofia

Ja han har inte haft några problem, han får ju mycket hjälp av mamman i familjen och av sköterskan på barnavdelningen men annars så har jag inte hört något om att han haft problem. :)

2015-02-05 @ 18:55:34
URL: http://evasofialovisaholmberg.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0