♡ Bra dag!

Jag är verkligen sämst på att laga mat, tycker det är skittråkigt, har noll fantasi och är alldeles för rastlös. Hos oss är det Nicklas som lagar mat, han har desto mer fantasi så det brukar kunna bli allehanda konstiga maträtter men för det mesta blir det bra!
Här är det jättesvårt med matfantasin!
Jag lagar ju aldrig mat när Tomas inte är hemma... Dumt ja vet men det är så tråkigt att äta själv.
Kyckling har jag börjat testa mycket med :)
Tex:
-Lägg kycklingfiléer i en ugnsfast form ( mina är typ nästan alltid stelfrusna)
- skiva en eller två lökar, beroende på hur mycket kyckling det är
- vi gillar svamp så jag brukar dela champinjonern i fyra bitar, går nästan en ask när det är en stor ugnsform
- krydda kycklingen, svampen och löken med viltkrydda, salt, peppar och vitlökskrydda
- mosa en kycklingbuljong/hönsbuljong tärning och strö över alltihopa.
Sen brukar jag hälla över grädde som jag rör ihop med Cream fraiche, använd så mycket som du vill ha sås till ( här bli det en burk Cream fraisch och nästan 5dl grädde
In i ugnen tills kycklingen är "genomgräddad"
Frysen kyckling = ca 40min
Till det äter vi oftast Risini, står på pasta hyllan :)
Är pasta men ser ut som ris
Mumma!