♡ Komplett!

I fredags kom pappan i familjen hem tidigt! Eller ja, hyfsat tidigt i alla fall! Så när jag och smågrabbarna kom hem ifrån hämtning av handlingen. Så klädde vi på oss, och tog liten promenad.. Edwin åkte snowracer, och Arwid provåkte pulkan för första gången! :) Tillbaka hemma på gården, så plockade Edwin fram sin traktor så vi blev kvar ute en stund o lekte.. Var ju så himla härligt väder! Passade på o skjuta fram, o greja med stolarna i bilen också.. Så jag åtminstone når bak till Arwid framifrån.. =)
 
 
        
 
In och fixade iordning lite Pulled Pork till middag, sen blev det mys i soffan o kika på Bamse. Innan vi la oss, tillsammans med grabbarna i våran säng för o natta dom. Sen skulle vi minsann lyxa till med att ha fredagmys! Alldeles själva, utan kids!! Joorå, strax före klockan 19.00 så sov vi.. Alla fyra!! Jesper vaknade till när Lowa ringde för o säga Gonatt. Lyckades få liv i mig efter en stund, så jag masade mig upp o tog medicinerna. Det var det Fredagsmyset det! Haha..
 
När grabbarna startade Lördagen 05.15.. Så gjorde det inte så mycket att vi sov igenom hela fredagskvällen.. Vi var ju rätt utvilade, trots en arla morgon! ;-)
 
O gårdagen, var supermysig! Först mys i sängen, och sen en riktig lyxfrukost i lugn o ro.. Vid 10, rullade vi in mot staden.. För att kika på Gregoriemarknaden, och hämta hem Lowa!! =)  ♡
 
Mötte upp Lowa, ganska direkt! Gissa om Edwin blev överlycklig!? :) Som han saknat syrran!  ♡ Så nu är äntligen familjen, komplett igen!!  ♡ ♡ ♡
Kikade runt lite, och åt sen lunch.. Jag åt Langos, Mums! Sjukt gott är det ju.. Dom andra åt viltskavs kebab! =) Å Arwid han sov.. När vi lunchat klart, sprack solen faktiskt fram i kallblåsten.. O vi fortsatte ner mot Badhusparken, för lite lek där.. O jääklarns vad där blåste kallt!! Busade på lekplatsen där en stund, innan vi började gå uppåt igen. Dom hade ju ponnyridning, o åktur med ponny o vagn också. O det ville Edwin o Lowa göra! Våran försiktiga kille, hoppade glatt upp bredvid den totalt okända tjejen.. O var på vippen, o åka ifrån Lowa.. Haha, jisses vad roligt han tyckte att det var! Sken som en sol, och tokskrattade.. Sen klappa han, pussade o kramades massor med hästen..  ♡ Så himla roligt..
 
 
Köpte lite strumpor, till Lowa o Edwin på hemvägen. O lite gofika, då vi tänkte svänga förbi farfarn, som är gräsänkling i helgen, på hemvägen. Köpte två tuffa kepsar till Edwin också!
 
Farfarn tänkte ju komma till oss, så vi for hem istället. Gjorde varm choklad, o ostmackor till mellis. Sen dormade jag av nån timme, med en jäkla huvudvärk. När farfarn kom, så blev det Laxmiddag, och sen gofika o mys till Mello!
 
Sen ballade ju givetvis mitt blodsocker ur, totalt. Så jäkla läskigt. Har seriöst, aldrig varit med om liknande.. Helt plötsligt började allt o snurra, o jag kände att Nu jäklar blir jag låg.. Fick ett glas oboy, men kände fortfarande hur jag blev sämre o sämre.. Försökte äta mer, o fick i mig mer trots att det var svårt.. Hjärtat rusade, kallsvettades så svetten sprutade.. O jag sjönk stadigt från 3,1 ner till 2,1 osv.. Så jäkla obehagligt. Jesper var beredd med akutsprutan, o jag var som vid medvetandet men kunde liksom inte göra nånting.. Prövade med honung under tungan, och då fick han det till o stiga! Jisses!
Efteråt, det var som om jag hade sprungit ett maraton.
Rekylen efteråt då?
Joorå.. 22,4 klockan 04.00, 18,4 klockan 06.00
och till frukost hade jag faktiskt lyckats få ner det till 13,3
 
Men nu mår jag riktigt bra! =)
Jag o ongan, ska följa med Ulrica o Märta o hälsa på Emmas hästar senare idag.. Det blir trevligt, o lagomt dagsverk! Pappan, ja han jobbar..
 
Hur har ni det i helgen?

Era tankar..
Postat av: Ingela

Vilken mysig fredag egentligen..
och även lördagen lät mysig förutom ditt blodsockerfall.. usch..

kram på dig..

Svar: Jaa, det var ju faktiskt en riktigt bra helg! :)
kram till dig med!
Joanna

2015-03-15 @ 16:45:33
URL: http://jagesomjage.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0